Πυκνώνουν τα δρομολόγια του Αστικού Πάτρας μετά τις εικόνες συνωστισμού στις στάσεις λεωφορείων

Πυκνώνουν τα δρομολόγια του Αστικού Πάτρας μετά τις εικόνες συνωστισμού στις στάσεις λεωφορείων

Μετά τις εικόνες που έφεραν στο φως της δημοσιότητας στα «Φοιτητικά Νέα». Το δημοσίευμα παρουσίαζε το μέγεθος του συνωστισμού σε στάσεις λεωφορείων όπου οι φοιτητές αναγκάζονταν ακόμη να κατέβουν στο δρόμο γιατί δεν χωρούν στο πεζοδρόμιο.

Συγκεκριμένα, με θετικό τρόπο απάντησε το αστικό ΚΤΕΛ Πάτρας στο αίτημα της πρυτανείας και του Πανεπιστημίου Πατρών για την πύκνωση των δρομολογίων προς το ακαδημαϊκό ίδρυμα. 


Σύμφωνα με e- mail που στάλθηκε στην πρυτανεία και κοινοποίησε ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών, Χρήστος Μπούρας, σας ενημερώνουμε ότι από την Δευτέρα 18/10/2021 έχουμε προβεί σε πύκνωση των δρομολογίων με σταθερή 5λεπτη συγκοινωνία έως τις 18:00 καθώς και 3λεπτη συγκοινωνία τις ώρες αιχμής (8:00-9:00 και 14:00-16:00). Εκτιμούμε ότι η κατάσταση έχει εξομαλυνθεί και ο κόσμος εξυπηρετείται πλήρως. Παραμένουμε σε επιφυλακή».

Το όλο θέμα έτσι με τις «ουρές» που σχηματίζονταν από φοιτητές στις στάσεις του αστικού ΚΤΕΛ της Πάτρας και τα στοιβαγμένα λεωφορεία, πρόκειται έτσι να λυθεί. Από την άλλη όμως, σύμφωνα με την ανάρτηση του κ. Μπούρα, το Πανεπιστήμιο δεν έχει λάβει καμία απάντησε στο αίτημα του από την ΤΡΕΝΟΣΕ. «Παρακολουθούμε το θέμα και θα επανέλθουμε» αναφέρει ο κ. Μπούρας.

Εντοπίστηκαν τα πρώτα κρούσματα στο Πανεπιστήμιο Πατρών - Τι πρέπει να κάνουν οι φοιτητές

Παν. Πατρών: Οι ενέργειες που δρομολογήθηκαν για θέματα Φοιτητικής Μέριμνας - Τι πρέπει να κάνουν οι φοιτητές

Δωρεάν Σίτιση φοιτητών Πανεπιστημίου Πατρών 2021-2022 (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ-ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ)

Το έλα να δεις στις στάσεις λεωφορείων προς το Πανεπιστήμιο Πατρών (ΦΩΤΟ)

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr