Το Πανεπιστήμιο Πατρών αποκτά μπουτίκ με αντικείμενα που θα φέρουν το σήμα του

Το Πανεπιστήμιο Πατρών αποκτά μπουτίκ με αντικείμενα που θα φέρουν το σήμα του

Σε χώρο μεταξύ του Πάρκου της Ειρήνης και του Βιβλιοπωλείου της Πρυτανείας- Tα αντικείμενα θα πωλούνται και μέσω e-shop.

Διαγωνισμό για την ανάδειξη αναδόχου στον οποίο θα παραχωρηθεί η άδεια χρήσης των σημάτων του, με στόχο τη δημιουργία μπουτίκ, προκήρυξε το Πανεπιστήμιο Πατρών. Σύμφωνα με την προκήρυξη τα αντικείμενα με τα σήματα του διαγωνισμού θα πωλούνται αποκλειστικά εντός του Πανεπιστημιακού χώρου του Πανεπιστημίου Πατρών και σε κατάστημα που θα εκμισθωθεί στον ανάδοχο καθώς και μέσω ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) το οποίο θα δημιουργηθεί και θα λειτουργεί με έξοδα του αναδόχου.


Στον ανάδοχο θα γίνει εκμίσθωση κτιρίου (χώρου) του Πανεπιστημίου εντός της πανεπιστημιούπολης αντί μηνιαίου μισθώματος. Ο χώρος θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο ως κατάστημα πώλησης, των προϊόντων, που θα φέρουν τα σήματα του Πανεπιστημίου Πατρών».

Ο προς εκμίσθωση χώρος είναι εμβαδού 40 τ.μ. περίπου και βρίσκεται ανάμεσα στο «Πάρκο της Ειρήνης» και του Βιβλιοπωλείου, έναντι της Πρυτανείας, όπως αποτυπώνεται στο σχέδιο που επισυνάπτεται στην διακήρυξη.  

Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στις 27 Σεπτεμβρίου, στη μικρή αίθουσα της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Πατρών, Α’ Κτίριο (Διοίκησης), 1ος όροφος, Πανεπιστημιούπολη, Ρίο. Σε περίπτωση τεχνικού προβλήματος, ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου την ίδια ημέρα και ώρα 10:30 π.μ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr