Πανεπιστήμιο Πατρών: Ενημέρωση για την εξεταστική περίοδο Σεπτεμβρίου -Έναρξη λειτουργίας υπηρεσίας helpdesk

Πανεπιστήμιο Πατρών: Ενημέρωση για την εξεταστική περίοδο Σεπτεμβρίου - Λειτουργία υπηρεσίας helpdesk για την ενημερωση των φοιτητών

Πανεπιστήμιο Πατρών: Υπενθυμίζεται στα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας ότι με βάση την απόφαση της Συγκλήτου στην υπ’  αριθ. 190/29.7.2021 έκτακτη συνεδρίασή της αλλά και την ισχύουσα ΚΥΑ 94102/Ζ1/29.07.2021 (ΦΕΚ 3483/30.07.2021 τ. Β’ Y.A.), η επαναληπτική εξεταστική περιόδου Σεπτεμβρίου του ακαδημαϊκού έτους 2020-2021 για τα προγράμματα σπουδών α’ και β’  κύκλου, δύναται να διεξαχθεί και με την εξ αποστάσεως μέθοδο. Η τελική απόφαση όμως ανήκει στα τμήματα, με βάση την ισχύουσα ΚΥΑ.

Την ενημερωτική σελίδα των φοιτητών του Πανεπιστημίου Πατρών μπορείτε να την δείτε εδώ.


Στον ιστότοπο www.upnet.gr/exams έχουν αναρτηθεί όλα τα σενάρια εξέτασης όπως αυτά έχουν εγκριθεί από την σύγκλητο, καθώς και Οδηγίες Χρήσης και Βίντεο των διαθέσιμων εργαλείων (Zoom, MSTeams, Exams).

Κατά τη διάρκεια της εξεταστικής περιόδου θα λειτουργεί υπηρεσία helpdesk στον τηλεφωνικό αριθμό 2610 997777 καθώς και ηλεκτρονικά στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Παν/μιο Πατρών: Με το barcode του φοιτητικού πάσου πλέον η πρόσβαση στην Βιβλιοθήκη

Παν/μιο Πατρών: Βγήκε το Ακαδ. Ημερολόγιο (2021-2022) - Πότε ξεκινούν μαθήματα και εξεταστικές

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr