Πως θα γίνεται η είσοδος στο Πανεπιστήμιο Πατρών από τις 26 Απριλίου και στο εξής

Πως θα γίνεται η είσοδος στο Πανεπιστήμιο Πατρών από τις 26 Απριλίου και στο εξής

Η Σύγκλητος, στην υπ΄αριθ. 186/22.4.2021 έκτακτη συνεδρίασή της, αποφάσισε ομόφωνα ότι η λειτουργία των εισόδων στην Πανεπιστημιούπολη του Ρίου θα έχει ως εξής:

Κατά τις εργάσιμες ημέρες η διέλευση των οχημάτων θα γίνεται από την είσοδο στο κεντρικό φυλάκιο και την είσοδο πλησίον του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών από τις 7.00 π.μ. έως και τις 9.00 μ.μ. Όλες οι άλλες είσοδοι θα παραμένουν κλειστές για τα οχήματα.


Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, των διακοπών και των αργιών θα παραμένει ανοικτή για οχήματα μόνον η είσοδος στο κεντρικό φυλάκιο από τις 7.00 π.μ. έως και τις 5.00 μ.μ.

Τα πορτόνια των πεζών θα είναι ανοιχτά σε όλες τις εισόδους τις εργάσιμες ημέρες 7.00 π.μ. με 9.00 μ.μ. ενώ όλες τις άλλες ημέρες και ώρες η είσοδος και η έξοδος των πεζών θα γίνεται ΜΟΝΟ από την κεντρική είσοδο της Πανεπιστημιούπολης.

Ειδικά για τα Προκλινικά:

Η διέλευση των οχημάτων θα γίνεται από τις 7.00 π.μ. έως και τις 9.00 μ.μ. τις εργάσιμες ημέρες και τις άλλες ημέρες (σαββατοκύριακα, διακοπές και αργίες) 8πμ με 8μμ. Το ίδιο ωράριο θα ακολουθήσει και το πορτόνι  των πεζών.

Όλες τις άλλες ώρες η πρόσβαση στα Προκλινικά θα πραγματοποιείται κατόπιν επικοινωνίας με την υπηρεσία φύλαξης στο 11771.

Όταν λειτουργούν τα σχολεία, οι θύρες στο Τμήμα Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής και στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο θα είναι ανοιχτές 7:30πμ με 8:30πμ και 12:30μμ με 2:30μμ.

Μετά την επιστροφή στην κανονικότητα θα εξετασθεί η λειτουργία των θυρών στο Τμήμα Γεωλογίας και Φυσικής.

Υπενθυμίζεται το τηλέφωνο επικοινωνίας με την υπηρεσία φύλαξης 11771.

Τα παραπάνω θα ισχύσουν από την Δευτέρα 26 Απριλίου 2021.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr