Παν/μιο Πατρών: Ποιες ώρες & ημέρες θα επιτρέπεται η είσοδος φοιτητών στην Πανεπιστημιούπολη - Δραστικές αλλαγές

Παν/μιο Πατρών: Ποιες ώρες & ημέρες θα επιτρέπεται η είσοδος φοιτητών στην Πανεπιστημιούπολη - Δραστικές αλλαγές

Το Πανεπιστήμιο Πατρών ανακοίνωσε τις ώρες και ημέρες που θα επιτρέπεται η είσοδος των φοιτητών στο Πανεπιστήμιο στο πλαίσιο της προσπάθειας αποφυγής της διασποράς της Covid 19. Το Πανεπιστήμιο θα προβεί στην ενίσχυση της φύλαξης του Ιδρύματος με τη συνδρομή ιδιωτικών εταιρειών.

Ανακοίνωση σχετικά με τη φύλαξη του Ιδρύματος εξέδωσε το Πανεπιστήμιο Πατρών, στο πλαίσιο της προσπάθειας αποφυγής της διασποράς του κορονοϊού, Covid-19.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Πανεπιστημίου, η κεντρική είσοδος της Πανεπιστημιούπολης του Ρίου, η είσοδος στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών και η είσοδος στα Προκλινικά θα παραμένουν ανοικτές από τις 7.00 π.μ. έως και τις 4.00 μ.μ. τις καθημερινές.

Όλες οι άλλες είσοδοι θα παραμένουν κλειστές. 

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου και των αργιών θα παραμένει ανοικτή μόνο η κεντρική είσοδος από τις 9.00 π.μ. έως και τις 3.00 μ.μ.

Ειδικά για τα Προκλινικά, η είσοδος κατά τη διάρκεια των άλλων ωρών, του Σαββατοκύριακου και των αργιών θα πραγματοποιείται κατόπιν επικοινωνίας με την υπηρεσία φύλαξης στο 11771.

Όλες τις άλλες ώρες και ημέρες η είσοδος και η έξοδος θα γίνεται ΜΟΝΟ από την κεντρική είσοδο της Πανεπιστημιούπολης.

Η Διοίκηση του Πανεπιστημίου Πατρών θα προβεί στην ενίσχυση της φύλαξης του Ιδρύματος με τη συνδρομή ιδιωτικών εταιρειών, με τις οποίες υπάρχει ήδη συνεργασία.

Τα παραπάνω μέτρα φύλαξης του Πανεπιστημίου θα ισχύσουν από αύριο, Πέμπτη 8 Απριλίου 2021.

Το Πανεπιστήμιο Πατρών κάνει έκκληση για την αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας από την Covid 19.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr