ΔΕΙΤΕ τι βρήκε φοιτητής στο φαγητό της Λέσχης στο Πανεπιστήμιο Πατρών (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

ΔΕΙΤΕ τι βρήκε φοιτητής στο φαγητό της Φοιτητικής Λέσχης (ΦΩΤΟ)

Μετά το σκουλήκι που βρήκε φοιτητής στο φαγητό της Λέσχης στο ΤΕΙ της Πάτρας, μετά την χάρτινη ετικέτα που φέρει την ημερομηνία παραγωγής και λήξης της συσκευασίας με τις πατάτες που βρήκε φοιτητής στο φαγητό της Λέσχης στο Πανεπιστήμιο Πατρών έρχεται νέα καταγγελία στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr.

Έκπληκτος έμεινε φοιτητής του Πανεπιστημίου Πατρών καθώς σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, κατά την διάρκεια του σημερινού μεσημεριανού γεύματος του, στην Εστία του Ιδρύματος, αντίκρυσε μέσα στο φαγητό του ένα έντομο.


Ο πρωτοετής φοιτητής Τ. Κ. που σπουδάζει στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών αναφέρει στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr: «Καθώς έτρωγα το μεσημεριανό μου, τσιπούρα ψητή με βραστά λαχανικά, αντίκρισα στο πιάτο μου την παρακάτω εικόνα, εγώ και η παρέα μου νιώσαμε αναγούλα, αηδιάσαμε και φτύσαμε τη μπουκιά που είχαμε στο στόμα μας».

Διαβάστε ακόμη: Τι απαντά ο φοιτητής στην απάντηση της Φοιτητικής Εστίας για το έντομο στο πιάτο του - "Δεν ήθελα να εκτεθεί εργαζόμενος"

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την φωτογραφία που έστειλε ο φοιτητής στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Διαβάστε ακόμη:

Φοιτητής βρήκε σκουλήκι στο φαγητό της Λέσχης του Ιδρύματος (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ) 

Φοιτητής "καταγγέλει" πως τις πατάτες του, τις σέρβιραν με "πιστοποιήση"!

Φοιτήτρια βρήκε σκουλήκι στο φαγητό της Λέσχης του Ιδρύματος [ΦΩΤΟ] - Τι καταγγέλλουν οι φοιτητές

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr