Πάνω από 100 εταιρίες αναζητούν προσωπικό στο ΠΑΜΑΚ

Περισσότερες από 100 εταιρίες αναζητούν προσωπικό στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Πανεπιστήμιο Μακεδονίας: Άρχισαν ήδη και θα διαρκέσουν μέχρι τις 31 Μαρτίου 2023 οι αιτήσεις φοιτητών/τριών και αποφοίτων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για τη δωρεάν συμμετοχή τους στη φετινή διά ζώσης διοργάνωση του Γραφείου Διασύνδεσης του Ιδρύματος, «Ημέρες Καριέρας 2023 – Skyrocket your career».

Φέτος, η διά ζώσης εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27 και την Παρασκευή 28 Απριλίου 2023, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα στο ξενοδοχείο CAPSIS, Μοναστηρίου 16 στη Θεσσαλονίκη, όπου εκατοντάδες νέων θα συναντηθούν με εκπροσώπους 108 ελληνικών και πολυεθνικών εταιριών, στους οποίους θα δώσουν συνεντεύξεις, επιδιώκοντας να επιλεγούν και να ξεκινήσουν την καριέρα τους με αφετηρία την πρώτη αυτή επαφή.


Οι «Ημέρες Καριέρας» είναι η μεγαλύτερη και δυναμικότερη δράση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με σκοπό τη διασύνδεση των νέων με την αγορά εργασίας, η οποία πραγματοποιείται κάθε χρόνο από το 1996.

Αδιάψευστος μάρτυρας της επιτυχίας της διοργάνωσης είναι το γεγονός ότι κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι δυνητικοί εργοδότες, εταιρίες και φορείς, στηρίζουν τις «Ημέρες Καριέρας» του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, αξιολογώντας θετικά το συνολικό επίπεδο επαγγελματικής ετοιμότητας των φοιτητών και αποφοίτων, πολλούς από τους οποίους εντάσσουν αμέσως στο ανθρώπινο δυναμικό τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους από τον ακόλουθο σύνδεσμο: Αιτήσεις Φοιτητών-Αποφοίτων (μόνον του Πανεπιστημίου Μακεδονίας), μέχρι τις 31 Μαρτίου 2023Αφού συμπληρωθούν οι αιτήσεις θα ακολουθήσει ο προγραμματισμός των συνεντεύξεων, με αυτοπρόσωπη παρουσία στο Γραφείο Διασύνδεσης στις 3,4 και 5 Απριλίου.

Στην ηλεκτρονική σελίδα των Ημερών Καριέρας εμφανίζονται και οι εταιρίες που συμμετέχουν: https://careerservices.uom.gr/hmeres-karieras-2023-skyrocket-your-career

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr