ΠΑΜΑΚ: Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα "πράσινες στρατηγικές σε τουριστικές επιχειρήσεις στις νέες συνθήκες"

ΠΑΜΑΚ: Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα "πράσινες στρατηγικές σε τουριστικές επιχειρήσεις στις νέες συνθήκες"

Την Κυριακή 25 Απριλίου 2021 ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα εξειδίκευσης που διοργανώθηκε από το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο (Ε.Π.Ι.) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Επιχειρηματικών και Εκθεσιακών Ερευνών και Ανάπτυξης στη θεματική «Πράσινες στρατηγικές σε τουριστικές επιχειρήσεις στις νέες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία του covid-19». 

Το πρόγραμμα παρακολούθησαν δωρεάν συνολικά 143 συμμετέχοντες, οι οποίοι, εκτός από τα πιστοποιητικά κατάρτισης θα λάβουν και το συνοδευτικό υλικό των τριών ενοτήτων του προγράμματος. 


Ο Διευθυντής του Ινστιτούτου, Καθηγητής Δημήτρης Σουμπενιώτης, δήλωσε πως «η στρατηγική του Ινστιτούτου έχει αλλάξει. Πλέον θα αποτελεί αρωγό στην κατάρτιση νέων αποφοίτων αλλά και στην περαιτέρω εξειδίκευση νέων επαγγελματιών». Επίσης, ανακοίνωσε πως «Στο επόμενο διάστημα αναμένονται και νέα προγράμματα εξειδίκευσης, όπως στο digital marketing ή τις τεχνικές διαπραγμάτευσης. Αυτά θα προσφέρονται δωρεάν ή με το ελάχιστο δυνατό κόστος για να καλύψουν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις επαγγελματιών, φοιτητών και σπουδαστών». 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθούν και να ενημερώνονται για τις δράσεις του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου από τη σελίδα και τα social media της Μονάδας Ερευνών του (http://www.poru.eu και http://www.uom.gr/uri). 

Για κάθε απορία, διευκρίνιση ή άλλο ζήτημα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2310 891 796 και μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. καθώς και στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr