Φοιτητές του ΠΑΜΑΚ θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα σε διεθνή διαγωνισμό

Φοιτητές του ΠΑΜΑΚ θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα σε διεθνή διαγωνισμό

Η επταμελής ομάδα φοιτητών του ΠΑΜΑΚ αναδείχτηκε νικήτρια ομάδα στο ελληνικό σκέλος του διαγωνισμού και θα διεκδικήσει μια θέση στον παγκόσμιο τελικό.

Ομάδα φοιτητών του Πανεπιστήμιου Μακεδονίας θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό «CFA Institute Research Challenge».


Η επταμελής ομάδα αναδείχτηκε νικήτρια ομάδα στο ελληνικό σκέλος του διαγωνισμού και θα διεκδικήσει μια θέση στον παγκόσμιο τελικό εφόσον περάσει τη διαγωνιστική διαδικασία της περιοχής EMEA (Europe- Middle East- Africa/Ευρώπη- Μέση Ανατολή- Αφρική).

Στο ελληνικό μέρος του διαγωνισμού συμμετείχαν εννιά ομάδες φοιτητών, που ανέπτυξαν τις επενδυτικές τους προτάσεις και απάντησαν στις ερωτήσεις της επιτροπής αξιολόγησης.

Το «CFA Institute Research Challenge» είναι ένας παγκόσμιος διαγωνισμός πανεπιστημίων στην «Ανάλυση Εταιρειών και Μετοχών» που διοργανώνεται από το CFA Institute σε συνεργασία με τις τοπικές ενώσεις CFA, με στόχο την ανάλυση μιας εισηγμένης εταιρείας, με τον ίδιο τρόπο που αυτή προσεγγίζεται από επαγγελματίες αναλυτές.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr