Το μήνυμα του Πρύτανη του ΠΑΜΑΚ προς τους πρωτοετείς φοιτητές

Το μήνυμα του Πρύτανη του ΠΑΜΑΚ προς τους πρωτοετείς φοιτητές

Πανεπιστήμιο Μακεδονίας: Το μήνυμα του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Καθηγητή Στυλιανού Δ. Κατρανίδη προς τους πρωτοετείς φοιτητές:

"Αγαπητές και αγαπητοί πρωτοετείς,


με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζω στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και σας εύχομαι καλή ακαδημαϊκή χρονιά και πλούσια και εποικοδομητική φοιτητική ζωή!

Θα ήμουν όμως πολύ περισσότερο χαρούμενος αν μπορούσα και σήμερα να σας προσκαλούσα να παραστείτε στην ημερίδα υποδοχής που κάθε προηγούμενη χρονιά διοργανώναμε για τους νέους φοιτητές μας στο Μεγάλο Αμφιθέατρο Τελετών του Πανεπιστημίου μας, το οποίο πάντοτε γέμιζε ασφυκτικά.

Φέτος όμως οι συνθήκες είναι διαφορετικές. Η πανδημία του κορωνοϊού και ο κίνδυνος για την υγεία όλων, επιβάλλουν να μην τηρήσουμε την παράδοση, τουλάχιστον όπως κάναμε τα προηγούμενα χρόνια.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα εκδηλώσουμε την ικανοποίησή μας και δεν θα μοιραστούμε και εμείς μαζί τη δική σας χαρά για το γεγονός ότι είσαστε πλέον μέλη της ακαδημαϊκής οικογένειας του Πανεπιστημίου μας, που είναι πλέον και δικό σας Πανεπιστήμιο.

Αξιοποιώντας την εμπειρία που αποκομίσαμε το προηγούμενο διάστημα στη διοργάνωση μαθημάτων και εκδηλώσεων χωρίς φυσική παρουσία, σας καλούμε σε μια εξ αποστάσεως Ενημερωτική Εβδομάδα Υποδοχής Πρωτοετών, από τις 12 έως τις 16 Οκτωβρίου 2020, η οποία θα προσπαθήσει να σας δώσει μια πρώτη γεύση από το Πανεπιστήμιό μας, να σας κατευθύνει και να σας διευκολύνει στις πρώτες σας επαφές με το Ίδρυμα, τα Τμήματά σας, τις υπηρεσίες, τις δράσεις και τις φοιτητικές του ομάδες, αλλά και να σας πληροφορήσει για τις δυνατότητες που ανοίγονται μπροστά σας.

Η κεντρική Τελετή Υποδοχής θα πραγματοποιηθεί, και αυτή διαδικτυακά, την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι. Σε αυτήν θα σας μιλήσουν εκπρόσωποι των φοιτητών, θα τιμήσουμε τους πρωτεύσαντες από τους νέους συμφοιτητές σας και θα προσπαθήσω και ο ίδιος να σας δώσω ορισμένες γενικές πληροφορίες που πιστεύω ότι θα σας φανούν χρήσιμες στα πρώτα βήματά σας στο Πανεπιστήμιο.

Σας προσκαλώ, λοιπόν, να παρακολουθήσετε τις εκδηλώσεις της Ενημερωτικής Εβδομάδας και σας εύχομαι και πάλι καλωσήρθατε στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας."

  • Την ενημερωτική σελίδα των φοιτητών του ΠΑΜΑΚ μπορείτε να την δείτε εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr