ΠΑΜΑΚ: 8ο Ετήσιο Συνέδριο του Συνδέσμου Επιστημόνων Χρηματοοικονομικής και Λογιστικής Ελλάδος

ΠΑΜΑΚ: 8ο Ετήσιο Συνέδριο του Συνδέσμου Επιστημόνων Χρηματοοικονομικής και Λογιστικής Ελλάδος

Τα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής της Σχολής Επιστημών Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής της Σχολής Διοικητικών, Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Επιστημόνων Χρηματοοικονομικής και Λογιστικής Ελλάδος (H.F.A.A.), διοργανώνουν το 18ο Ετήσιο Συνέδριο του Συνδέσμου Επιστημόνων Χρηματοοικονομικής και Λογιστικής Ελλάδος στις 13 και 14 Δεκεμβρίου στην Αθήνα.

Η έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019, στην Αίθουσα «Αφροδίτη» στο Ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 στις εγκαταστάσεις της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.


Στόχος του Συνεδρίου είναι να αποτελέσει ερευνητικό πεδίο ανταλλαγής νέων ιδεών και απόψεων μεταξύ Ελλήνων Επιστημόνων και Επαγγελματιών της Χρηματοοικονομικής και Λογιστικής Επιστήμης που δραστηριοποιούνται διεθνώς. Το πρόγραμμα του Συνεδρίου περιλαμβάνει ένα σημαντικό αριθμό ερευνητικών εργασιών υψηλού επιπέδου στα γνωστικά πεδία της Χρηματοοικονομικής, Λογιστικής και Ελεγκτικής  Επιστήμης. Τις εργασίες του Συνεδρίου θα παρακολουθήσουν περισσότεροι από 200 ερευνητές, Καθηγητές Πανεπιστημίου από όλο τον κόσμο, Στελέχη Επιχειρήσεων καθώς και ενδιαφερόμενοι από την τοπική κοινωνία.

Οι θεματικές ενότητες του Συνεδρίου καλύπτουν τα γνωστικά αντικείμενα: Λογιστικής, Ελεγκτικής, Χρηματοοικονομικής Λογιστικής, Χρηματοοικονομικής Αναφοράς, Τραπεζικής, Χρηματοοικονομικής Κρίσης, Αποτίμησης Επιχειρήσεων, Χρηματοοικονομικής των Επιχειρήσεων, Χρηματοοικονομικού Κινδύνου και Διαχείρισης Κινδύνου, Χρηματοοικονομικών Αγορών, Διοικητικής Λογιστικής και Φορολογίας.

Στα πλαίσια του Συνεδρίου, το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο (Αμφιθέατρο) της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας συζήτηση με θέμα: «Improving Research in Accounting and Finance», με ομιλητές τους κ.κ. Manthos Delis Montpellier Business School, France Dimitris Margaritis The University of Auckland, New Zealand Dimitrios Gounopoulos University of Bath, UK Fotios Pasiouras Montpellier Business School, France Christos Floros Hellenic Mediterranean University, Greece. Την συζήτηση θα συντονίζει ο κος Παναγιώτης Θεοδοσίου Καθηγητής του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr