Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας δυναμικά στην 84η ΔΕΘ

Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας δυναμικά στην 84η ΔΕΘ 

Μια εικονική μορφή του Μηχανισμού των Αντικυθήρων, καθώς και το ευρωπαϊκό έργο COSMOS, για τεχνικές Τεχνητής Νοημοσύνης με το Υπολογιστικό Νέφος θα παρουσιαστούν, μεταξύ άλλων, κατά τη διάρκεια της φετινής δυναμικής συμμετοχής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, στην 84η διοργάνωση της ΔΕΘ.

Φέτος, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας θα υποδέχεται τους επισκέπτες του στο δικό του εκθεσιακό χώρο, στο περίπτερο 14 Akademia (stand 25), εκεί όπου θα παρουσιάζονται οι επιστημονικές, εκπαιδευτικές και πολιτιστικές δράσεις του Ιδρύματος.


Τα εγκαίνια του εκθεσιακού χώρου του Πανεπιστημίου Μακεδονίας θα πραγματοποιήσει το Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2019 στις 10:30 το πρωί, η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως. Θα την υποδεχθούν οι Πρυτανικές Αρχές του Ιδρύματος, με επικεφαλής τον Πρύτανη, Στυλιανό Δ. Κατρανίδη.

Μάλιστα, την εκδήλωση των εγκαινίων θα πλαισιώσουν μουσικά δύο φοιτητές της κατεύθυνσης Κλασσικής Μουσικής του Τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης, τα αδέλφια Επαμεινώνδας και Αντώνης Τζιβένης, οι οποίοι θα παίζουν με τα βιολιά τους κλασσικά μουσικά κομμάτια.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr