Καθηγητής του Πανεπιστημίου Κρήτης έχασε την ζωή του

Καθηγητής του Πανεπιστημίου Κρήτης έχασε την ζωή του

Στο πένθος βυθίστηκε η Πανεπιστημιακή κοινότητα, στο άκουσμα της θλιβερής είδησης για το χαμό του επιστημονικού συνεργάτη του Πανεπιστημίου Κρήτης, Αντώνη Κούτη.

Ο εκλιπών είχε πάει για μπάνιο στην παραλία Αλυκές κοντά στις Σίσσες, όπου συνέβη το μοιραίο...


Ο άτυχος 61χρονος είχε γεννηθεί στο Περιστέρι Αττικής, αλλά από το 1987 ζούσε και εργαζόταν στο Ηράκλειο, όπου είχε δημιουργήσει την οικογένειά του, αποκτώντας δύο κόρες.

Ήταν γιατρός Κοινωνικής Ιατρικής, διδάκτορας του Πανεπιστημίου Κρήτης και Δ/ντής Ε.Σ.Υ. στον Τομέα Κοινωνικής Ιατρικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου και στον αντίστοιχο Τομέα του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης (επιστημονικός συνεργάτης από το 1987) και στενός συνεργάτης του καθηγητή Χρ.Λιονή.

Όσον αφορά στο λογοτεχνικό συγγραφικό του έργο όπως γράφει το cretalive είχε εκδώσει τρεις ποιητικές συλλογές: «Ενδιάμεσος Κόσμος», «Λίθος Αργός», και «Απέναντι στην Ομορφιά».

Ψήφισμα της Koσμητείας της Σχολής Επιστημών Υγείας

Η Κοσμητεία της Σχολής Επιστημών Υγείας, στο άκουσμα του τραγικού θανάτου του Επιστημονικού Συνεργάτη του Τομέα Κοινωνικής Ιατρικής, Α. Κ., συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα 21 Σεπτεμβρίου 2017.

Στη συνεδρίαση τα μέλη της Κοσμητείας εξήραν το ήθος του εκλιπόντος, την αφοσίωσή του στο καθήκον και τη διάθεση για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Η Κοσμητεία αποφάσισε να εκφράσει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Τέλος στη ζωή του έβαλε φοιτητής στη Θεσσαλονίκη λόγω ερωτικής απογοήτευσης

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr