Φοιτήτρια έφτιαξε τον ΧΑΡΤΗ του Πανεπιστημίου Κρήτης

Φοιτήτρια έφτιαξε τον χάρτη του Πανεπιστημίου Κρήτης

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης διαθέτει δομές τόσο στο Ηράκλειο, όσο και στο Ρέθυμνο. Η Πανεπιστημιούπολη του Γάλλου στο Ρέθυμνο αποτελεί έναν «πονοκέφαλο» ειδικά για τους πρωτοετείς φοιτητές, αλλά και τους επισκέπτες. Έτσι, μια φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνιολογίας αποφάσισε να δημιουργήσει τον χάρτη της Πανεπιστημιούπολης με τις αίθουσες και τις υπηρεσίες ανά σχολή, ενώ δίδονται και χρήσιμες πληροφορίες όπως ιστοσελίδες, τηλέφωνα, ωράρια εξυπηρέτησης κα. για φοιτητές και καθηγητές.

Ο χάρτης είναι διαθέσιμος εδώ και ο κάθε χρήστης μπορεί να επιλέξει ποιες πληροφορίες θέλει να εμφανίζονται στην συσκευή του.


Παράλληλα όπως σημειώνει στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr η φοιτήτρια, στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μπορεί ο καθένας να στέλνει προτάσεις και διορθώσεις.

Ο χάρτης του Πανεπιστημίου Κρήτης

Την ενημερωτική σελίδα των φοιτητών του Πανεπιστημίου Κρήτης μπορείτε να την δείτε ΕΔΩ

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης βρίσκεται σε δύο από τους μεγαλύτερους Δήμους της Κρήτης. Στην Πανεπιστημιούπολη του Ρεθύμνου βρίσκονται τα τμήματα της: *Φιλοσοφικής Σχολής (Φιλολογίας, Ιστορίας και Αρχαιολογίας, Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών) *Σχολής Επιστημών της Αγωγής (Προσχολικής Εκπαίδευσης και Δημοτικής Εκπαίδευσης) *Σχολής Κοινωνικών Επιστημών (Κοινωνιολογίας, *Οικονομικών Επιστημών, Ψυχολογίας και Πολιτικών Επιστημών).

Περισσότερα νέα που αφορούν το Πανεπιστήμιο Κρήτης στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr