Πανεπιστήμιο Κρήτης: Δωρεάν σίτιση σε όλους τους φοιτητές που το δικαιούνται, ανεξαρτήτως προθεσμιών

Πανεπιστήμιο Κρήτης: Δωρεάν σίτιση σε όλους τους φοιτητές που το δικαιούνται, ανεξαρτήτως προθεσμιών

Στο πλευρό των φοιτητών που αιτήθηκαν εκπρόθεσμα την ένταξή τους στο πρόγραμμα σίτισης τάσσεται ο βουλευτής Ηρακλείου, Νίκος Ηγουμενίδης. Σε δήλωσή του αναφέρει:

«Με αφορμή τις αιτήσεις φοιτητών που τηρούν όλα τα εισοδηματικά κριτήρια και κατέθεσαν εκπρόθεσμα αίτηση χάνοντας το δικαίωμα ένταξης τους στο πρόγραμμα σίτισης του Πανεπιστημίου Κρήτης, είναι αυτονόητο σε μια περίοδο έντονης δημοσιονομικής και ανθρωπιστικής κρίσης ότι όλες οι αντίστοιχες αιτήσεις φοιτητών που αφορούν στη σίτιση τους σε ένα δημόσιο Πανεπιστημιακό Ίδρυμα - υπό τον όρο ότι εξακριβωμένα πληρούν όλα τα εισοδηματικά κριτήρια -  θα πρέπει άμεσα να εξετάζονται και να γίνονται αποδεκτές.  


Για όλες αυτές τις περιπτώσεις είναι αυτονόητη η άμεση άρση όλων των γραφειοκρατικών εμποδίων και η εκταμίευση ήδη ενεργών κονδυλίων με άξονα την ουσιαστική μέριμνα των φοιτητών και όλων των νέων ανθρώπων που δίνουν καθημερινά έναν δίκαιο αγώνα για ένα άλλο Πανεπιστήμιο και μια αξιοπρεπή ζωή».

Είσαι Φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Κρήτης; Κάνε LIKE στην σελίδα «Ενημέρωση φοιτητών Πανεπιστημίου Κρήτης» για να είσαι πάντα ενημερωμένος για όλα τα φοιτητικά νέα του Πανεπιστημίου!

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr