Μπαίνουν τα 1000 ευρώ στους πυρόπληκτους φοιτητές του Πανεπιστημίου Κρήτης

Μπαίνουν τα 1000 ευρώ στους πυρόπληκτους φοιτητές του Πανεπιστημίου Κρήτης

Επιτέλους....Μετά από τόσο καιρό, ήρθε ή στιγμή που οι πυρόπληκτοι φοιτητές του Πανεπιστημίου Κρήτης θα λάβουν το επίδομα που τους είχε υποσχεθεί ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

Από την πρώτη στιγμή της μεγάλης πυρκαγιάς, που έγινε τον Σεπτέμβριο 2018, ο δήμαρχος είχε ανακοινώσει πως επιδοτείται με 1000 ευρώ ο καθένας από τους 69 φοιτητές που διέμεναν στο παλαιό κτήριο του Πανεπιστημίου που τυλίχτηκε στις φλόγες, καταστρέφοντας τα πάντα στο διάβα της. Ωστόσο παρά τη δέσμευση η εκταμίευση των χρημάτων δεν ήταν μια εύκολη διαδικασία, καθώς έπρεπε να νικηθούν γραφειοκρατικά προβλήματα, πριν πάρουν την τελική έγκριση του Επιτρόπου, αναφέρει το cretalive.


Τελικά την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ενημερώθηκε η αρμόδια αντιδήμαρχος Κοινωνικών Δομών του Δήμου Μαρία Καναβάκη πως ο Επίτροπος υπέγραψε τα σχετικά εντάλματα και άμεσα τα χρήματα εκταμιεύτηκαν από το λογαριασμό του δήμου στην Παγκρήτια Τράπεζα στους προσωπικούς λογαριασμούς των φοιτητών, ανακουφίζοντας τα νέα παιδιά που μπόρεσαν με αυτά τα χρήματα να αγοράσουν εκπαιδευτικό υλικό ή να ανανεώσουν την καμμένη οικοσκευή τους! 

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr