Πανεπιστήμιο Κρήτης: Καλωσόρισμα Πρύτανη στους Πρωτοετείς Φοιτητές

Πανεπιστήμιο Κρήτης: Καλωσόρισμα Πρύτανη στους Πρωτοετείς Φοιτητές

"Το όραμα μας είναι ένα Πανεπιστήμιο που διασφαλίζει το αγαθό της Παιδείας", υπογραμμίζει ο κ. Ζώρας.

Ανακοίνωση - καλωσόρισμα στους νεοεισερχόμενους πρωτοετείς φοιτητές εξέδωσε ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Ιωάννης Ζώρας.


"Το Πανεπιστήμιό μας είναι από τα πρώτα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, όπως προκύπτει άλλωστε από τις εξωτερικές αξιολογήσεις, και οι φοιτητές μας απολαμβάνουν υψηλό επίπεδο σπουδών", υπογραμμίζει ο κ. Ζώρας και προσθέτει πως "το όραμα μας είναι ένα Πανεπιστήμιο που διασφαλίζει το αγαθό της Παιδείας, προάγει την Καινοτομία και την Αριστεία ακολουθώντας διεθνή πρότυπα. Στην προσπάθεια μας για την υλοποίηση αυτού του οράματος σας θέλουμε συνοδοιπόρους μας".

Ολόκληρη η ανακοίνωση - καλωσόρισμα του κ. Ζώρα:

Την ενημερωτική σελίδα των φοιτητών του Πανεπιστημίου Κρήτης μπορείτε να την δείτε εδώ.

"Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε τις φοιτήτριες και τους φοιτητές  που πέτυχαν την εισαγωγή τους στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και τους συγχαίρουμε για την επιτυχία τους.

Ερχόμενοι στο Ίδρυμά μας θα βρεθείτε σε ένα ολοκληρωμένο ακαδημαϊκό περιβάλλον με διεθνείς συνεργασίες, εργαστήρια/κλινικές, σύγχρονες εγκαταστάσεις, βιβλιοθήκες, δυνατότητες τηλεκπαίδευσης, πανεπιστημιακό νοσοκομείο, μουσεία, χώρους άθλησης και ψυχαγωγίας καθώς και πολιτιστικές ομάδες. Μέσω της ιστοσελίδας του Ιδρύματος https://www.uoc.gr/ έχετε τη δυνατότητα  να απολαύσετε το  βίντεο παρουσίασης του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Το Πανεπιστήμιό μας είναι από τα πρώτα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, όπως προκύπτει άλλωστε από τις εξωτερικές αξιολογήσεις, και οι φοιτητές μας απολαμβάνουν υψηλό επίπεδο σπουδών. 

Το όραμα μας είναι ένα Πανεπιστήμιο που διασφαλίζει το αγαθό της Παιδείας, προάγει την Καινοτομία και την Αριστεία ακολουθώντας διεθνή πρότυπα. Στην προσπάθεια μας για την υλοποίηση αυτού του οράματος σας θέλουμε συνοδοιπόρους μας.

Καλή Ακαδημαϊκή Χρονιά !

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης

Οδυσσέας – Ιωάννης Λ. Ζώρας"

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr