Φωτιά σε κτήριο στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Φωτιά σε κτήριο στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Αναφορικά με τη φωτιά που εκδηλώθηκε στην Πανεπιστημιούπολη Άρτας. Χθες Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023, στο κτήριο των Φοιτητικών Κατοικιών στην Πανεπιστημιούπολη Άρτας, στον κοινόχρηστο χώρο που βρίσκεται στο ισόγειο του κτηρίου, εκδηλώθηκε φωτιά η οποία προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές. Η φωτιά περιορίστηκε άμεσα και όλοι/ες οι φοιτητές/τριες απομακρύνθηκαν με ασφάλεια από το κτήριο.

Οι Πρυτανικές Αρχές ενημερώθηκαν για το συμβάν τις πρώτες πρωινές ώρες. Η Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας κυρία Παναγιώτα Καντή, μετέβη στο χώρο, όπου και ενημερώθηκε από τον επικεφαλής προϊστάμενο του Αυτοτελούς Τμήματος Έργων και Συντήρησης Υποδομών για την έκταση των υλικών ζημιών και ότι πέραν αυτών δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας. Η Αντιπρύτανης συνομίλησε με τους/τις φοιτητές/τριες που διαμένουν στην εστία και μέλη του Διδακτικού και Διοικητικού προσωπικού. Θα ακολουθήσουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την άμεση αποκατάσταση των υλικών ζημιών.


Την ενημερωτική σελίδα των φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων μπορείτε να την δείτε εδώ.

Για τις Πρυτανικές αρχές αποτελεί ζήτημα μείζονος σημασίας η ασφαλής διαβίωση των φοιτητών/τριών στο κτήριο των φοιτητικών εστιών για τη διασφάλιση της οποίας η Διοίκηση του Πανεπιστημίου θα λάβει άμεσα μέτρα.

Όσον αφορά στα ακριβή αίτια της φωτιάς αναμένεται το πόρισμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Ημερήσιο Menu σίτισης Φεβρουαρίου 2023 στο Φοιτητικό Εστιατόριο

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr