ΑΠΟΦΑΣΗ: Integrated master θα χορηγεί το Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

ΑΠΟΦΑΣΗ: Integrated master θα χορηγεί το Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Τα «Φοιτητικά Νέα» σας ενημερώνουν ότι με απόφαση που υπέγραψε ο υφυπουργός Παιδείας (αρμόδιος για τα ΑΕΙ) Άγγελος Συρίγος προβλέπεται η επιτυχής ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου σπουδών, που οργανώνεται στο Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, οδηγεί στην απονομή ενιαίου και αδιάσπαστου τίτλου σπουδών μεταπτυχιακού επιπέδου (integrated master), στην ειδικότητα του Τμήματος, επιπέδου 7 του Εθνικού και Ευρωπαϊκού Πλαισίου Προσόντων.

Για την σχετική απόφαση διατυπώθηκε θετική ομόφωνη γνώμη από την Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης (πρώην ΑΔΙΠ).


Η ανακοίνωση της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου

Ανακοίνωση για την Υπαγωγή του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Π. Ι. στις διατάξεις του άρθρου 46 του Ν.4485/2017

Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων χαιρετίζει την υπαγωγή του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής στις διατάξεις του άρθρου 46 του Ν.4485/2017. 

Η επιτυχής ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου σπουδών που οργανώνεται στο Τμήμα Αρχιτεκτόνων, οδηγεί πλέον στην απονομή ενιαίου και αδιάσπαστου τίτλου σπουδών μεταπτυχιακού επιπέδου (integrated master) στην ειδικότητα του Τμήματος, επιπέδου 7 του Εθνικού και Ευρωπαϊκού πλαισίου Προσόντων.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr