Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Θέση μεταδιδακτορικού ερευνητή στο Εργαστήριο Υγείας των Ζώων και Υγιεινής και Ποιότητας Τροφίμων

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Θέση μεταδιδακτορικού ερευνητή στο Εργαστήριο Υγείας των Ζώων και Υγιεινής και Ποιότητας Τροφίμων

Θέση μεταδιδακτορικού ερευνητή στο Εργαστήριο Υγείας των Ζώων και Υγιεινής και Ποιότητας Τροφίμων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Το Εργαστήριο Υγείας των Ζώων και Υγιεινής και Ποιότητας Τροφίμων του Τμήματος Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, που εδρεύει στην Άρτα, προτίθεται να απασχολήσει μεταδιδακτορικό ερευνητή στα πλαίσια χρηματοδοτούμενων ερευνητικών έργων. 


Οι ειδικότητες που είναι επιλέξιμες είναι: 

  • Βιολόγος / Μοριακός Βιολόγος / Βιοχημικός / Γεωπόνος / Κτηνίατρος ή επιστήμονες συναφούς ειδικότητας, που διαθέτει εμπειρία στην Μικροβιολογία / Μοριακή βιολογία.
  • Θα συνεκτιμηθεί η εμπειρία σε ερευνητικά προγράμματα καθώς και η συμμετοχή σε δημοσιεύσεις σχετικού αντικειμένου.

Η απασχόληση αφορά διάστημα 24 μηνών και συνολική αμοιβή 50.000 Ευρώ περίπου, με σύμβαση παροχής έργου.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα μέχρι τις 20/02/2022 στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
Τηλεφωνική επικοινωνία: 26810 50202.

Την ενημερωτική σελίδα με όλες τις προκηρύξεις διδακτορικών μπορείτε να την δείτε εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr