Καθηγητές Τμήματος σε Φοιτητές: Ντυθείτε κατάλληλα γιατί θα εξεταστείτε σε πολικές θερμοκρασίες

Τμήμα καλεί τους φοιτητές να ντυθούν κατάλληλα γιατί οι συνθήκες στον χώρο της εξέτασης είναι πολικές

Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, ελλείψει θέρμανσης, καλεί τους φοιτητές να ντυθούν κατάλληλα γιατί οι συνθήκες στον χώρο εξέτασης είναι πολικές!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ και όμως αληθινό, ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.

Την καταγγελία κάνουν οι φοιτητές του δεύτερου έτους του Τμήματος Χημείας. Το Τμήμα Χημείας άλλωστε είναι αυτό που έστειλε την σχετική ανακοίνωση. Ανακοίνωση- προειδοποίηση για έντονο κρύο και πολικές συνθήκες στον χώρο της εξέτασης με την οποία καλούσε τους φοιτητές να ντυθούν κατάλληλα!


Οι φοιτητές εκφράζουν την έντονη διαμαρτυρία τους και διεκδικούν θέρμανση όλων των κτιρίων.

«Το τμήμα χημείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έστειλε ανακοίνωση για έντονο κρύο που χαρακτηρίζει πολικό και προέτρεψε τους φοιτητές “να ντυθούν κατάλληλα”, εν όψη της αυριανής εξέτασης. Την ώρα που το πανεπιστήμιο Ιωαννίνων δίνει 25 εκατομμύρια για ίδρυση νέου τεχνολογικού πάρκου δεν έχει πάρει κανένα μέτρο για την εξασφάλιση της υγείας των φοιτητών από την πανδημία, αφήνοντας τους φοιτητές χωρίς θέρμανση με θερμοκρασίες που αγγιζουν τους μείον βαθμούς κελσίου.

Οι φοιτητές δεν ανεχόμαστε αυτή την κατάσταση και διεκδικούμε θέρμανση όλων των κτηρίων» σημειώνουν στην σχετική ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση του τμήματος:

Αγαπητοί φοιτητές,

Αναφορικά με την αυριανή εξέταση του μαθήματος Οργανική Χημεία ΙΙ, 9:00-12:00, στο αμφιθέατρο ΙΙ του Τμήματος Χημείας, θα θέλαμε να σας επιστήσουμε την προσοχή ότι οι θερμοκρασίες που πιθανόν θα επικρατούν, καθ’ όλη τη διάρκεια της εξέτασης, θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν “πολικές”. Συνεπώς, για κάθε ενδεχόμενο, καλό θα ήταν να προσέλθετε κατάλληλα ενδεδυμένοι. 

Οι διδάσκοντες

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr