Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Νέο δια ζώσης μάθημα φοιτητών

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Νέο δια ζώσης μάθημα φοιτητών

Νέο διά ζώσης μάθημα πραγματοποίησαν φοιτητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, στο πλαίσιο των δράσεων για άνοιγμα των σχολών με όλα τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό.

Συγκεκριμένα η Επιτροπή του Α' έτους του Τμήματος Αρχιτεκτονικής διοργάνωσε το πρώτο δια ζώσης μάθημα στο χώρο της Νοσηλευτικής.


Αναλυτικά η ανακοίνωση των φοιτητών:

Η Επιτροπή του Α' έτους του Τμήματος Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων πήρε την πρωτοβουλία να οργανώσει το πρώτο δια ζώσης μάθημα στη Νοσηλευτική με θέμα «Χωροδιάγνωση του τόπου». Η διάλεξη πραγματοποιήθηκε από τον Γ. Σμυρη καθηγητή του τμήματος, την Τετάρτη 21/4  στις 11.00 στο μεταβατικό κτήριο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. 

Η διά ζώσης διάλεξη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των πολύμορφων πρωτοβουλιών που παίρνουν και οι Φοιτητικοί Σύλλογοι του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ώστε να ζωντανέψουν και πάλι οι σχολές και να δείξουν έμπρακτα ότι οι φοιτητές μπορούν και πρέπει να επιστρέψουν στις σπουδές και στις σχολές τους αρκεί να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και να λάβουν οι σχολές την απαραίτητη χρηματοδότηση για το αναγκαίο εκπαιδευτικό και όχι μόνο προσωπικό.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr