Ο φοιτητικός σύλλογος Καλών Τεχνών στα Ιωάννινα προγραμματίζει κινητοποίηση διαμαρτυρίας

Ο φοιτητικός σύλλογος Καλών Τεχνών στα Ιωάννινα προγραμματίζει κινητοποίηση διαμαρτυρίας

Στη αυριανή συγκέντρωση στις 12:00, στην Περιφέρεια καλεί ο Φοιτητικός Σύλλογος Καλών Τεχνών στα Ιωάννινα, καταγγέλλοντας το νομοσχέδιο για τα ΑΕΙ και «το νέο αστυνομικό διάταγμα με το οποίο η κυβέρνηση επιβάλλει νέες – χουντικής έμπνευσης – απαγορεύσεις των δημόσιων συναθροίσεων σε όλη τη χώρα».

Αναλυτικά το κάλεσμα:


"Ο Φοιτητικός Σύλλογος Καλών Τεχνών Ιωαννίνων καταγγέλλει το νέο αστυνομικό διάταγμα με το οποίο η κυβέρνηση επιβάλλει νέες – χουντικής έμπνευσης – απαγορεύσεις των δημόσιων συναθροίσεων σε όλη τη χώρα.

Η  πράξη αυτη της κυβέρνησης  στοχεύει ευθέως στις προκηρυγμένες αγωνιστικές κινητοποιήσεις των φοιτητών που υπερασπίζονται το πανεπιστημιακό άσυλο, παλεύουν ενάντια στην πανεπιστημιακή αστυνομία και τις διαγραφές. Η πολιτική αυτή πρέπει να καταγγελθεί και να καταδικαστεί απερίφραστα από κάθε δημοκράτη.

Στο δρόμο του μαζικού ανυποχώρητου αγώνα πρέπει να συνεχίσει το εκπαιδευτικό κίνημα το επόμενο διάστημα. Να προχωρήσει στη διεξαγωγή μαζικών γενικών συνελεύσεων και στη διοργάνωση μαζικών κινητοποιήσεων αγωνιστικής αντιπαράθεσης με την κυβερνητική πολιτική. 

Σε συνέχεια των μαζικών κινητοποιήσεων της προηγούμενης Πέμπτης, Ο Φοιτητικός Σύλλογος Καλών Τεχνών Ιωαννίνων συμμετέχει στη συγκέντρωση και καλεί τη νεολαία, το εκπαιδευτικό κίνημα και το λαό, να συνεχίσουν στο δρόμο του ενιαίου μαζικού αγώνα, για να μην περάσει το αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο Κεραμέως.

Καλούμε στη κινητοποίηση φοιτητών ενάντια στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας για τα ΑΕΙ και την Πανεπιστημιακή Αστυνομία αυτή την Πέμπτη, 4/2: Γιάννενα, 12:00, Περιφέρεια."

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr