Παν. Ιωαννίνων: Διενέργεια τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού από τον ΕΟΔΥ στην Πανεπιστημιούπολη Άρτας

Παν. Ιωαννίνων (Άρτα): Διενέργεια τεστ ταχείας ανίχνευσης του κορωνοϊού Covid-19 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. στην Πανεπιστημιούπολη Άρτας (από 19-01-2021 έως 22-01-2021)

Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων κάνει γνωστό, σε όλο το διοικητικό και ακαδημαϊκό προσωπικό, τους φοιτητές και τους εργαζομένους των υπηρεσιών της Πανεπιστημιούπολης Άρτας ότι θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του προληπτικού ελέγχου τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού Covid-19, με τη μέθοδο ταχείας δοκιμασίας (rapid test) από την κινητή ομάδα του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ. – Κ.Ο.Μ.Υ. Άρτας), σύμφωνα με το πρόγραμμα:

  • την Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021 και από ώρα 10:00 π.μ. έως 12:00 μ.μ. στο κτίριο Διοικητικών Υπηρεσιών της Πανεπιστημιούπολης Άρτας για το διοικητικό προσωπικό που εργάζεται εκεί και τους φοιτητές που διαμένουν στις Φοιτητικές Κατοικίες Άρτας,
  • την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021 και από ώρα 11:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ. στο χώρο της Βιβλιοθήκης & Κέντρου Πληροφόρησης της Πανεπιστημιούπολης Άρτας (Κωστακιοί) για τα μέλη Δ.Ε.Π., Ε.ΔΙ.Π., Ε.Τ.Ε.Π, τους ακαδημαϊκούς υπότροφους, το διοικητικό προσωπικό και τους εργαζόμενους των υπηρεσιών της Πανεπιστημιούπολης Άρτας (Κωστακιοί).

Όσοι προσέρχονται, παρακαλούνται να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα και τον αριθμό Α.Μ.Κ.Α., ενώ θα ειδοποιηθούν για τα αποτελέσματα με μήνυμα στο κινητό τους.


Η προσέλευση καθώς και τα αποτελέσματα του ελέγχου είναι απόλυτα εμπιστευτικά και μόνο της αρμοδιότητας του Ε.Ο.Δ.Υ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr