Τέστ ανίχνευσης κορωνοϊού από τον ΕΟΔΥ στην Πανεπιστημιούπολη Άρτας

Τέστ ανίχνευσης κορωνοϊού από τον ΕΟΔΥ στην Πανεπιστημιούπολη Άρτας

Διενέργεια τεστ ταχείας ανίχνευσης του κορωνοϊού Covid-19 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. στην Πανεπιστημιούπολη Άρτας (από 01-12-2020 έως 04-12-2020).

Γίνεται γνωστό, σε όλο το διοικητικό και ακαδημαϊκό προσωπικό, τους φοιτητές και τους εργαζομένους των υπηρεσιών της Πανεπιστημιούπολης Άρτας, ότι θα πραγματοποιηθούν μοριακά τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού Covid-19 από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.), σύμφωνα με το πρόγραμμα:


1. Την Τρίτη 01 Δεκεμβρίου 2020 και από ώρα 8:00 π.μ. έως 10:00 π.μ. στο κτίριο Διοικητικών Υπηρεσιών της Πανεπιστημιούπολης Άρτας για το διοικητικό προσωπικό που εργάζεται εκεί.

2. Την Τετάρτη 02 Δεκεμβρίου 2020 και από ώρα 8:00 π.μ. έως 10:00 π.μ. στο κτίριο των Φοιτητικών Κατοικιών Άρτας για τους φοιτητές που διαμένουν στις Φοιτητικές Κατοικίες Άρτας.

3. Την Παρασκευή 04 Δεκεμβρίου 2020 και από ώρα 8:00 π.μ. έως 10:00 π.μ. στο χώρο της Βιβλιοθήκης & Κέντρου Πληροφόρησης καθώς και στο Κτίριο Α’ (πρώην Φυτικής Παραγωγής) της Πανεπιστημιούπολης Άρτας (Κωστακιοί) για τα μέλη Δ.Ε.Π., Ε.ΔΙ.Π., Ε.Τ.Ε.Π., τους ακαδημαϊκούς υπότροφους, το διοικητικό προσωπικό και τους εργαζομένους των υπηρεσιών της Πανεπιστημιούπολης Άρτας (Κωστακιοί).

Όσοι προσέρχονται, παρακαλούνται να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα και τον αριθμό Α.Μ.Κ.Α., ενώ θα ειδοποιηθούν για τα αποτελέσματα με μήνυμα στο κινητό τους.

Σας γνωρίζουμε ότι η προσέλευση καθώς και τα αποτελέσματα του ελέγχου είναι απόλυτα εμπιστευτικά και μόνο της αρμοδιότητας του Ε.Ο.Δ.Υ.

  • Την ενημερωτική σελίδα των φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων μπορείτε να την δείτε εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr