Εξ’ αποστάσεως μαθήματα και την επόμενη βδομάδα στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Εξ’ αποστάσεως μαθήματα και την επόμενη βδομάδα στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Εξ’ αποστάσεως και την επόμενη εβδομάδα 26 – 30 Οκτωβρίου 2020 θα συνεχίσει τη λειτουργία του το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Το Πρυτανικό Συμβούλιο του Πανεπιστημίου σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι στη συνεδρία του στις 22 Οκτωβρίου, «αφού έλαβε υπόψη την εισήγηση της Συντονιστικής Επιτροπής COVID-19 του Ιδρύματος και συνεκτιμώντας τις συνθήκες διάδοσης της επιδημίας στην πόλη των Ιωαννίνων, αποφάσισε να ζητήσει από όλα τα Τμήματα του Ιδρύματος των Πανεπιστημιουπόλεων Α και Β (Ιωάννινα) να πραγματοποιήσουν με εξ’αποστάσεως διαδικασία το εκπαιδευτικό έργο τους για την επόμενη εβδομάδα».


  • Την ενημερωτική σελίδα των φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων μπορείτε να την δείτε εδώ.

Όπως αναφέρει, «η εκπαίδευση με φυσική παρουσία σε εργαστήρια και κλινικές μπορεί να συνεχιστεί μόνο σε περιπτώσεις φοιτητών του τελευταίου έτους σπουδών ή εφόσον η αναπλήρωση των εργαστηρίων και κλινικών δύσκολα μπορεί να πραγματοποιηθεί και δεν είναι δυνατόν να συνεχισθεί με εξ αποστάσεως διαδικασία».

Από το Πανεπιστήμιο, συνιστάται στους φοιτητές που διαμένουν στην πόλη των Ιωαννίνων να φορούν συστηματικά τις μάσκες, να αποφεύγουν χώρους μεγάλου συγχρωτισμού και να ακολουθούν όλες τις υγειονομικές οδηγίες.
Στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας, θα επανεκτιμηθούν οι συνθήκες της επιδημίας και θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr