Ιωάννινα: Φοιτήτρια περιγράφει το περιστατικό που βίωσε αργά το βράδυ και εφιστά την προσοχή

Ιωάννινα: Φοιτήτρια εφιστά την προσοχή 

Η φοιτήτρια με ανάρτηση που δημοσίευσε καταγγέλλει δημοσίως το περιστατικό που βίωσε αργά το βράδυ της Παρασκευής.

Η φοιτήτρια προχώρησε στην σχετική ανάρτηση (που παρουσιάζεται παρακάτω) για να προειδοποιήσει συμφοιτήτριες της που σπουδάζουν στα Ιωάννινα πώς αν δουν τον συγκεκριμένο άνδρα (περιγραφή) να το αναφέρουν αμέσως στις Αστυνομικές Αρχές.


Αυτούσια η καταγγελία:

"Σήμερα, γύρω στις 23:20, βγαίνοντας από το στενό των ΕΚΑΒ που καταλήγει στην Ανεξαρτησίας, έφτασα στη γωνία, έξω από ένα γραφείο τελετών (αν δεν κάνω λάθος). Εκεί μπροστά με περίμενε ένας 55- 60 ετών άνδρας, λιγνός. Φορούσε μπλε τζιν, γαλάζιο πουκάμισο, είχε καράφλα και γύρω γύρω άσπρα μαλλιά. Άρχισε να ξεκουμπώνει το παντελόνι του, για τους προφανείς λόγους και ξεκίνησε να μου μιλάει. Περπάτησα γρήγορα μπροστά, επί της Ανεξαρτησίας, για να φτάσω στην κοντινότερη παρέα. Τότε σταμάτησε να με ακολουθεί.

Συνάντησα δύο κορίτσια, τα οποία με βοήθησαν να φτάσω στο σπίτι και τα ευχαριστώ.
Επιστρέφοντας σπίτι, κάλεσα το 100 το οποίο ανταποκρίθηκε άμεσα στο τηλεφώνημά μου.

Γράφω αυτό το ποστ διότι αρχικά θέλω να τονίσω το ότι η σιωπή είναι συνενοχή. Να αναφέρετε αμέσως το περιστατικό στις Αρχές, είτε πιστεύετε ότι θα ασχοληθούν περαιτέρω, είτε όχι. Κατά δεύτερον, αν η περιγραφή του ανθρώπου αυτού βρίσκει συμφωνία με την περιγραφή που θα έχετε κι άλλες στο μυαλό σας για τον περίεργο που κυκλοφορεί στα Γιάννενα, να ξέρετε πως αργά ή γρήγορα αν αναφέρετε τέτοια περιστατικά, θα τον πιάσουν.

Παρακαλώ κάντε repost να μαθευτεί."



Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr