Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Οι φοιτητές καλούνται να κάνουν δήλωση πρόθεσης συμμετοχής στην εξεταστική διαδικασία ανά μάθημα

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Οι φοιτητές καλούνται να κάνουν δήλωση πρόθεσης συμμετοχής στην εξεταστική διαδικασία ανά μάθημα

Σύμφωνα με τις οδηγίες που δόθηκαν από τη Σύγκλητο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων οι φοιτητές καλούνται να κάνουν δήλωση πρόθεσης συμμετοχής στην εξεταστική διαδικασία, ανά μάθημα, προκειμένου να γίνει καλύτερη προετοιμασία της ηλεκτρονικής εξεταστικής διαδικασίας (π.χ. προσδιορισμός απαιτούμενου χρόνου εξέτασης στην περίπτωση προφορικών/γραπτών εξετάσεων, δημιουργία αιθουσών προφορικής/γραπτής εξέτασης, ταυτοποίηση φοιτητών).

Η δήλωση μπορεί να κατατεθεί άμεσα -μέσω email- από τους φοιτητές, μέχρι τη Δευτέρα 8 – 6 – 2020, στο Ε-course του κάθε μαθήματος.


Όσοι φοιτητές αδυνατούν να πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για τη συμμετοχή τους στις εξ αποστάσεως εξετάσεις της εαρινής περιόδου ακαδημαϊκού έτους 2019-2020 (έτσι όπως αυτές αναγράφονται στην αντίστοιχη σχετική ανακοίνωση), παρακαλούνται να ενημερώσουν τον υπεύθυνο καθηγητή με κοινοποίηση στη γραμματεία.

Σημαντική Υπενθύμιση: Όλοι οι φοιτητές, είτε εξεταστούν προφορικά, είτε γραπτά, θα πρέπει να συνδεθούν, την ημέρα και ώρα της εξέτασης, στην πλατφόρμα MSTEAMS και στο μάθημα που παρακολουθούν, έχοντας υποχρεωτικά τη φοιτητική τους ταυτότητα με την οποία θα μπαίνουν σε συγκεκριμένη αίθουσα (εσωτερικό κανάλι) ταυτοποίησης, έπειτα από πρόσκληση του διδάσκοντα προκειμένου να ταυτοποιηθεί ο καθένας ξεχωριστά.

Τα παραπάνω αναφέρει ανακοίνωση που εξέδωσε το Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr