20χρονος φοιτητής αυτοκτόνησε από ερωτική απογοήτευση

20χρονος φοιτητής αυτοκτόνησε από ερωτική απογοήτευση

Ο νεαρός Ν. Κ. έβγαλε το σχολείο στην πόλη της Ξάνθης (Γυμνάσιο και Λύκειο έδωσε πανελλήνιες εξετάσεις για να περάσει στα Γιάννενα) και είχε περάσει εδώ και πάνω από ένα χρόνο φοιτητής στο τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, όπου και σπούδαζε.

Η αυτοκτονία του έχει συγκλονίσει όλη την τοπική κοινωνία της Ξάνθης. Τον αποκαλούσαν «Μαχητή»…


Τραγική φιγούρα η μητέρα του νεαρού που τον βρήκε απαγχονισμένο στην αποθήκη του σπιτιού τους, όταν πήγε να δει για ποιον λόγο καθυστέρησε να φέρει τα ξύλα για την σόμπα. Η οικογένεια είχε σόμπα και είχαν τελειώσει τα ξυλα και κρύωναν και ο 19χρονος ειπε οτι θα πάει να φέρει εκείνος τα ξύλα απο την αποθήκη. 

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον λόγο που τον οδήγησε στην αυτοχειρία. Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες από το στενό του περιβάλλον που επικαλείται ο «Μαχητής», ο θάνατός του 20χρονου οφείλεται σε λόγους ερωτικής απογοήτευσης.

Ο ιατροδικαστής απέκλεισε εγκληματική ενέργεια αφού ο εκλιπών άφησε σημείωμα που εξηγούσε τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να θέσει τέλος στη ζωή του, ενώ και οι συγγενείς του ανέφεραν τα ίδια πράγματα στους αστυνομικούς.

Το άψυχο σώμα του νεαρού μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Αναβλήθηκαν τα μαθήματα και στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων!

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr