Ο Ηλίας Μόσιαλος αναγορεύεται σε επίτιμο διδάκτορα από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Ο Ηλίας Μόσιαλος αναγορεύεται σε επίτιμο διδάκτορα από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Aναγόρευση σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας του κ. Ηλία Μόσιαλου, Καθηγητή Πολιτικής Υγείας, και κάτοχο της έδρας Brian-Abel Smith στο London School of Economics and Political Science (LSE) και Καθηγητή Πολιτικής και Διοίκησης της Υγείας στην Ιατρική Σχολή του Imperial College London.

Η ειδική τιμητική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022 και ώρα 19.30, στο Αμφιθέατρο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ του Τμήματος Ιατρικής στη ΒΙΟΠΟΛΗ Λάρισας.


Ο Καθηγητής Ηλίας Μόσιαλος θα τιμηθεί για την προσφορά του στην επιστήμη της Διοίκησης και Πολιτικής της Υγείας, τη συνεισφορά του στην αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19 η οποία έχει αναγνωριστεί τόσο στην Ελλάδα όσο και παγκοσμίως καθώς επίσης και στην εξαίρετη ακαδημαϊκή διδασκαλία και έρευνα, λαμβάνοντας τον τιμητικό ακαδημαϊκό τίτλο του Επίτιμου Διδάκτορα.

Το πρόγραμμα της τελετής περιλαμβάνει:

Προσφώνηση του Καθηγητή Ηλία Μόσιαλου από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Καθηγητή Ζήση Δ. ΜΑΜΟΥΡΗ.

Χαιρετισμό του Κοσμήτορα της Σχολής Επιστημών Υγείας, Καθηγητή Ιωάννη Λ. ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ.

«Έπαινο» προς τον Καθηγητή Ηλία Μόσιαλο από τoν Καθηγητή Αγγειοχειρουργικής του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας, Αθανάσιο Δ. ΓΙΑΝΝΟΥΚΑ
Ανάγνωση της Εισήγησης, του Ψηφίσματος και της Αναγόρευσης και επίδοση των τίτλων και του Επιτηβεννίου από τον Πρόεδρο του Τμήματος Ιατρικής, Καθηγητή Αθανάσιο Δ. ΓΙΑΝΝΟΥΚΑ προς τον Καθηγητή Ηλία Μόσιαλο

Ομιλία του τιμώμενου με θέμα: «Το σύστημα υγείας μετά την πανδημία: προκλήσεις και προοπτικές»

Μουσικό πρόγραμμα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr