Επανασυστάθηκε το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Επανασυστάθηκε το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ανακοινώνει ότι το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου, το οποίο επανασυστάθηκε στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση ΕΣΠΑ 2014-2020» με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πλέον στεγάζεται στο νέο κτίριο του Πανεπιστημίου στο κέντρο του Βόλου και συγκεκριμένα, στην οδό Ιάσονος 62, Τ.Κ.:38221.

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Π.Θ., ακολουθώντας τους απαιτητικούς ρυθμούς και τις προκλήσεις της νέας, διαρκώς μεταβαλλόμενης εργασιακής εποχής, επιθυμεί να συνδράμει μέσω των παρεχόμενων υπηρεσιών του στην εξέλιξη της εκπαιδευτικής και επαγγελματικής σταδιοδρομίας των φοιτητών και των αποφοίτων του πανεπιστημίου.


Η συμβουλευτική για σπουδές και εργασία, η ενημέρωση για υποτροφίες και δια βίου μάθηση, η πληροφόρηση για θέσεις εργασίας σε Ελλάδα και εξωτερικό, όπως και η σύνδεση των φοιτητών/φοιτητριών με τους συλλόγους αποφοίτων και την αγορά εργασίας, αποτελούν μερικές από τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Γραφείου Διασύνδεσης του Π.Θ.

Εξάλλου, η εκπαίδευση αποτελεί κάτι πολύ περισσότερο από την απόκτηση ενός τίτλου σπουδών, αποτελεί την προετοιμασία για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία και το Γραφείο Διασύνδεσης είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στην εκπαίδευση και στο σύγχρονο εργασιακό και κοινωνικό περιβάλλον, ενισχύοντας την εξωστρέφεια του πανεπιστημίου.

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας υποδέχεται καθημερινά φοιτητές / φοιτήτριες και αποφοίτους από τις 11:00 π.μ. έως και 13:00 μ.μ., κατόπιν ραντεβού, και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα: 2421006347 (Βούλγαρη Χρύσα) και 2421006379 (Παπαντώνη Εύη).

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr