Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων Στέγασης 2020-2021

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων Στέγασης 2020-2021

Ενημερώνονται οι φοιτητές/τριες του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ότι έχουν αναρτηθεί τα αποτελέσματα των αιτήσεων για διαμονή στις Φοιτητικές Εστίες Λάρισας-Καρδίτσας για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021.  

Oι φοιτητές των Τμημάτων του Π.Θ. με έδρα τη Λάρισα και την Καρδίτσα που  υπέβαλαν ηλεκτρονική αίτηση μπορούν να ενημερωθούν εάν είναι δικαιούχοι στέγασης, αφού συνδεθούν στη διαδικτυακή πλατφόρμα της Σίτισης-Στέγασης https://merimna.uth.gr (απαιτείται σύνδεση VPN),εισάγοντας τους κωδικούς του Ιδρυματικού τους λογαριασμού και δούνε στο αποτέλεσμα της αίτησης τους την τιμή Δικαιούχοι στέγασης.


Σχετικά με το πότε και πώς θα γίνει η υποβολή των αιτήσεων από τους πρωτοετείς φοιτητές πατήστε εδώ.

Οι δικαιούχοι στέγασης θα παραλάβουν δωμάτιο  από 28/09 - 09/10/2020 προσκομίζοντας:

1) Mία Φωτογραφία

2) α) 360 € εάν επιλεγούν για μονόκλινο δωμάτιο.
    β) 135 € εάν επιλεγούν για δίκλινο δωμάτιο.  

(Με την επιφύλαξη της εξέλιξης της πανδημίας του κορωνοϊου covid 19 & σύμφωνα με τις εκάστοτε οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων).

Σε περίπτωση μη παραλαβής του δωματίου εντός των παραπάνω ημερομηνιών χάνουν το σχετικό δικαίωμα και τα δωμάτια θα δοθούν στους  επόμενους δικαιούχους .

Οι μη δικαιούχοι στέγασης που διέμεναν στην Εστία το προηγούμενο έτος, πρέπει να περάσουν από το Αυτοτελές Τμήμα Σίτισης & Στέγασης, για να πάρουν τα πράγματά τους και να παραδώσουν το κλειδί του δωματίου τους  εργάσιμες ημέρες και ώρες, εντός ολίγων ημερών από το άνοιγμα των Εστιών στις 28/09, με δεδομένο ότι τα δωμάτια θα διατίθενται στους δικαιούχους στέγασης.

Οι ενστάσεις θα υποβληθούν  από 07/09 – 11/09/2020 στο e-mail→ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Έντυπο ένστασης εδώ.
https://www.uth.gr/zoi/foititiki-merimna/stegasi-foititon

ΠΡΟΣΟΧΗ 

Οι φοιτητές/τριες που δεν υπέβαλαν ηλεκτρονικά μέχρι 30 Ιουλίου αίτηση για τις Εστίες Λάρισας-Καρδίτσας μπορούν από 07/09 – 11/09/2020 να στείλουν ταχυδρομικώς αίτηση με πλήρη δικαιολογητικά στην διεύθυνση → Aυτοτελές Τμήμα Σίτισης & Στέγασης Γαιόπολις

Περιφερειακή Όδος Λάρισας-Τρικάλων Τ.Κ. 41500 Λάρισα.

Ο αιτήσεις θα αξιολογηθούν σύμφωνα με τον Κανονισμό Λειτουργίας των Εστιών μετά την εξέταση των ενστάσεων.

Απαραίτητα έντυπα εδώ.

https://www.uth.gr/zoi/foititiki-merimna/stegasi-foititon

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr