Έφτασε η μεγάλη μέρα για το TEDxUTHLarissa

Έφτασε η μεγάλη μέρα για το TEDxUTHLarissa

Το συνέδριο που έρχεται για να παρακινήσει τους νέους ανθρώπους να κυνηγήσουν τα όνειρα τους και να αφήσει το αποτύπωμα του στην πόλη της Λάρισας και την Θεσσαλία πλησιάζει!

Το TEDxUTHLarissa είναι έτοιμο να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Μαρτίου, στην αίθουσα «Ιπποκράτης» του τμήματος Ιατρικής Λάρισας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Οι 15 εκλεκτοί ομιλητές θα αναδείξουν την αξία του «IMPEL», το οποίο αποτελεί το βασικό θέμα της φετινής διοργάνωσης, καθώς επίσης θα εμπνεύσουν με τις τέχνες, τις επιστήμες και τις ζωές τους.


Σε περίπτωση που δεν προμηθευτήκατε εισιτήριο έχετε την δυνατότητα να νιώσετε τον μεγάλο παλμό του TEDxUTHLarissa μέσω LIVE STREAMING στην σελίδα μας στο YouΤube και στην σελίδα στο Facebook του “Pezodromio Free Press”. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης: 

(Είσοδος με εισιτήριο ή πρόσκληση)

Tα «Φοιτητικά Νέα» Χορηγός Επικοινωνίας του TEDxUTHLarissa 2020 

Λίγα λόγια για το TED

Το TED είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός με σκοπό τη διάδοση ιδεών που έχουν στόχο να εμπνεύσουν, να κινητοποιήσουν το ακροατήριο και να του δώσουν τη δυνατότητα να αλλάξει τρόπο σκέψης και στάση ζωής. Ξεκίνησε το 1984 στην Καλιφόρνια ως ένα συνέδριο με κεντρικό άξονα την Τεχνολογία, την Ψυχαγωγία και το Design –από τα αρχικά των λέξεων Technology, Entertainment, Design προέρχεται η ονομασία TED. Σήμερα καλύπτει πλέον όλα τα πεδία –από την επιστήμη και την τέχνη μέχρι την επιχειρηματικότητα και τα παγκόσμια ζητήματα.

Σχετικά με το TEDx

Στο πνεύμα της αποστολής του TED, «ιδέες που αξίζει να διαδοθούν», το TEDx αποτελεί ένα πρόγραμμα τοπικών, ανεξάρτητων εκδηλώσεων. Το ανεξάρτητο του χαρακτήρα της οργάνωσης δηλώνεται με το x στην επωνυμία TEDx. Στόχος του προγράμματος είναι να φέρει κοντά ανθρώπους για να μοιραστούν μια TEDx εμπειρία. Παράλληλα, οι ομιλητές επιδιώκουν να συνδέσουν το κοινό μέσα από συζήτηση.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr