Ορκωμοσίες των Τμημάτων της Πολυτεχνικής σχολής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Ορκωμοσίες των Τμημάτων της Πολυτεχνικής σχολής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Τελετές ορκωμοσίας Απριλίου 2022 των Τμημάτων Π.Ε.

Οι τελετές ορκωμοσίας Απριλίου 2022 των αποφοίτων των Τμημάτων Π.Ε. της Σχολής θα πραγματοποιηθούν ως εξής:


Τετάρτη 6 Απριλίου 2022

10:00
Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, Αμφιθέατρο Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (Καραμανλή & Λυγερής, Κοζάνη)

11:30
Τμήμα Χημικών Μηχανικών, Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών Αμφιθέατρο (αίθουσα 1) του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών

(Μπακόλα & Σιαλβέρα, Κοζάνη)

Υγειονομικό Πρωτόκολλο Ορκωμοσιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας:

  1. Η διεξαγωγή των τελετών ορκωμοσίας θα γίνεται ξεχωριστά για κάθε τμήμα και σε εξωτερικό χώρο όπου και όταν αυτό είναι εφικτό.
  2. Η υπογραφή των απαραίτητων εγγράφων από την πλευρά των αποφοίτων θα πραγματοποιείται κατά την είσοδο στον χώρο διεξαγωγής της ορκωμοσίας και όχι στις Γραμματείες των Τμημάτων.
  3. Στους χώρους καθώς και στην είσοδο και έξοδο διεξαγωγής των τελετών ορκωμοσίας θα υπάρχουν σε ευδιάκριτο σημείο αντισηπτικά διαλύματα χεριών.
  4. Οι απόφοιτοι και οι συγγενείς τους θα πρέπει να οδηγούνται απευθείας στον χώρο διεξαγωγής της τελετής ορκωμοσίας, χωρίς να έρχονται σε επαφή με άλλους εντός του κτηρίου.
  5. Η είσοδος και η έξοδος των παρευρισκόμενων θα είναι διαφορετική (όπου αυτό είναι εφικτό).
  6. Οι απόφοιτοι και οι προσκεκλημένοι αυτών θα πρέπει να κάθονται στο χώρο διεξαγωγής των τελετών ορκωμοσιών ανά τρία άτομα και με ενδιάμεση απόσταση 2 κενά καθίσματα.
  7. Η επίδειξη των σχετικών πιστοποιητικών συνοδευόμενα από επίσημα έγγραφα ταυτοποίησης θα πραγματοποιείται σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
  8. Κατά την είσοδο στο χώρο τελετής της ορκωμοσίας θα γίνεται έλεγχος των παρευρισκόμενων παραβάλλοντας τα ονόματα με την υπάρχουσα, σε αλφαβητική σειρά, λίστα καταγραφής τους.
  9. Η γνωστοποίηση των ονομάτων των προσκεκλημένων από κάθε απόφοιτο στη Γραμματεία του Τμήματος θα γίνεται τουλάχιστον 3 ημέρες πριν την ημερομηνία διεξαγωγής της τελετής ορκωμοσίας.
  10. Οι χαιρετισμοί των αρμοδίων αρχών και η κεντρική ομιλία της τελετής να μην υπερβαίνουν τα 5 λεπτά σε διάρκεια, εκάστη.
  11. Ο αριθμός των προσκεκλημένων που δύναται ο κάθε απόφοιτος να φέρει στην τελετή δεν μπορεί να υπερβαίνει τους 3 εντός της αίθουσας.
  12. Ο μέγιστος αριθμός ατόμων αποφοίτων και συγγενών στις τελετές ορκωμοσίας που θα πραγματοποιηθούν στα Μεγάλα Αμφιθέατρα του Πανεπιστημίου στα Κοίλα Κοζάνης, στα Γρεβενά και στην Καστοριά δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 120.
  13. Στον χώρο τέλεσης της ορκωμοσίας υποχρεούνται άπαντες να είναι καθήμενοι.
  14. Η χρήση της μάσκας θα είναι υποχρεωτική για όλους, τόσο κατά τη διάρκεια των τελετών ορκωμοσίας όσο και κατά τη λήψη φωτογραφιών εκτός της αίθουσας.
  15. Οι απόφοιτοι δεν θα φορούν τηβέννους για λόγους διασφάλισης της δημόσιας υγείας.
  16. Το κάθε Τμήμα, με απόφαση της Συνέλευσης αυτού, δύναται να μεταθέσει την ημερομηνία διεξαγωγής ορκωμοσίας σε μεταγενέστερο χρόνο.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα. 

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr