Ξεκινά η αναβάθμιση των κτιρίων στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας στη Φλώρινα

Ξεκινά η αναβάθμιση των κτιρίων στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας στη Φλώρινα

Πανεπιστήμιο Δυτ. Μακεδονίας: Υπεγράφη η σύμβαση του έργου με τίτλο “Βελτίωση και αναβάθμιση υφιστάμενων κτιριακών υποδομών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στη Φλώρινα”.

Ανάδοχος του έργου αναδείχθηκε η ΑΤΡΑΠΟΣ ΑΤΕ σε σύνολο οκτώ προσφορών που παρελήφθησαν. Η σύμβαση ανάμεσα στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και την ανάδοχο εταιρεία υπεγράφη στις 06/10/2021 και έχει διάρκεια 30 μήνες.


Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 9,4 εκατ. ευρώ (αξία χωρίς ΦΠΑ 7,5 εκατ.).

Το έργο

Αναβαθμίζονται οι ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις του κτιρίου, ενώ λαμβάνεται μέριμνα μέσω των απαραίτητων παρεμβάσεων, για όλα τα μέτρα παθητικής και ενεργητικής πυροπροστασίας. Αναβαθμίζονται όλες οι Η/Μ εγκαταστάσεις του κτιρίου. Επίσης, περιλαμβάνονται και παρεμβάσεις ενεργειακής αναβάθμισης του κτιριακού συνόλου.

Με την υλοποίηση της πράξης, αναβαθμίζονται αισθητά οι κτιριακές υποδομές του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στη Φλώρινα, όσον αφορά στη Σχολή Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών στη Φλώρινα. Αξιοποιούνται στο μέγιστο οι υφιστάμενες υποδομές και δημιουργούνται οι προϋποθέσεις παροχής υψηλού επιπέδου σπουδών στους φοιτητές της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr