Παν. Δυτ. Μακεδονίας: Ενημέρωση για τη δωρεάν σίτιση των επιλαχόντων φοιτητών

Παν. Δυτ. Μακεδονίας: Ενημέρωση για τη δωρεάν σίτιση των επιλαχόντων φοιτητών

Το Τμήμα Φοιτητικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας ενημερώνει ότι, όσοι επιλαχόντες/ουσες φοιτητές/τριες από τους πίνακες αποτελεσμάτων για δωρεάν σίτιση επιθυμούν να σιτιστούν στα φοιτητικά εστιατόρια των Κοίλων Κοζάνης και της Φλώρινας (εστιατόριο Σχολής Γεωπονικής), μπορούν να υποβάλλουν σχετική υπεύθυνη δήλωση επιθυμίας, στα Γραφεία Φοιτητικής Μέριμνας των παραπάνω πόλεων. 

Κοζάνη


Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
Τμήμα Φοιτητικής Μέριμνας
Κτίριο Φοιτητικών Εστιών
Τ.Κ. 50150, Κοίλα Κοζάνης
Μαρκουλή Δέσποινα, Γαλάνης Γεώργιος, Τσακριλή Κωνσταντίνα
Τηλ επικοινωνίας: 24610-68271, 68275, 68276
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Φλώρινα:

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας
Εύξεινος Λέσχη
Μακεδονίας  – Δήμητρας Γωνία
Τ.Κ. 53100, Φλώρινα
Ακριβοπούλου Ευγενία, Χαλβατζή Ευγενία
Τηλ.:23850-24640
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr