Ο Πρόεδρος της ΕΘΑΑΕ στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

Ο Πρόεδρος της ΕΘΑΑΕ στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: Συνάντηση Εργασίας με τον Πρόεδρο της Εθνικής Αρχής Ανώτατης Εκπαίδευσης καθηγητή Περικλή Μήτκα

Συνάντηση εργασίας με τις Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Ανώτατου Συμβουλίου της Εθνικής Αρχής Ανώτατης Εκπαίδευσης, καθηγητής Περικλής Μήτκας.


Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Πρύτανης, καθηγητής Θεόδωρος Θεοδουλίδης, ανέπτυξε τους κεντρικούς άξονες του στρατηγικού σχεδιασμού του Ιδρύματος, ο οποίος κατατέθηκε πρόσφατα στην ΕΘΑΑΕ. Παρουσίασε στον κ. Μήτκα τα χαρακτηριστικά του Ιδρύματος μέσα από τους δείκτες ποιότητας και έρευνας και επεσήμανε τον σημαίνοντα ρόλο του Πανεπιστημίου στη μετάβαση της περιοχής στη μεταλιγνιτική εποχή.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα σημαντικά ποσοστά κάλυψης των προπτυχιακών μαθημάτων εξ αποστάσεως, τα οποία άγγιξαν το απόλυτο, διασφαλίζοντας την εύρυθμη λειτουργία των μαθημάτων, καθώς και στην προετοιμασία για τη διεξαγωγή της εξεταστικής περιόδου, η οποία σε συντριπτικό ποσοστό θα πραγματοποιηθεί επίσης εξ αποστάσεως.

Στη συνέχεια, ο κ. Μήτκας με τη συνοδεία των Πρυτανικών Αρχών μετέβη στην ανεγειρόμενη Πανεπιστημιούπολη στη Ζώνη Ενεργού Πολεοδομίας της πόλης της Κοζάνης, ξεναγήθηκε στους χώρους της και ενημερώθηκε από τις αρμόδιες υπηρεσίες για την πορεία των έργων.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr