Διεθνείς διακρίσεις και βραβεύσεις φοιτητών του ΠΑΔΑ στον Βιομηχανικό Σχεδιασμό Αντικειμένων

Διεθνείς διακρίσεις και βραβεύσεις φοιτητών του ΠΑΔΑ στον Βιομηχανικό Σχεδιασμό Αντικειμένων

Στο πλαίσιο του μαθήματος Βιομηχανικού Σχεδιασμού Αντικειμένων του Τμήματος Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής φοιτητές του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής λαμβάνουν μέρος σε παγκόσμιους διαγωνισμούς Design και ξεχωρίζουν με διακρίσεις και βραβεύσεις των εργασιών τους. 


Στην ιστοσελίδα «Selected International Inspiration from Bilbao Bizkaia» https://selectedinspiration.com/ παρουσιάζονται οι βραβεύσεις (Industrial & Product design 2021) των φοιτητών του Λάμπη Καρδάτου με θέμα: DOMAS Dollhouse και της Ευσταθία Μαντά με θέμα :  The ACCORDION, με τις αναρτήσεις της απονομής και των εργασιών.

Στο κέντρο της πόλης των Βάσκων, στο Bilbao και στο μοναδικής αρχιτεκτονικής κτήριο εκθέσεων Euskalduna Jauregia Bilbao κάθε χρόνο πραγματοποιούνται διεθνείς ομιλίες, εκθέσεις κι απονομές σε καινοτόμες ιδέες φοιτητών κι επαγγελματιών.

Στη σελίδα των διοργανωτών πέρα από τις βραβεύσεις έχουν δημοσιοποιηθεί  επιλεγμένες εργασίες των φοιτητριών Ελένης Μπόλια με θέμα: Kitchen Multitool, Μάρθας Αρδάμη με θέμα: Diamond box and Half moon, και Ιωάννας Ζαφείρη με θέμα: Pinda Urn.

Η καθοδήγηση και επιμέλεια των εργασιών και των συμμετοχών είναι της Λέκτορος Εφαρμογών του Τμήματος Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής Μαρίας Πόλη.

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής Καθηγητής Παναγιώτης Ε. Καλδής συγχαίρει την Λέκτορα Εφαρμογών του Τμήματος Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής Μαρία Πόλη για την πρωτοβουλία της και τις φοιτήτριες/ές για το εξαιρετικό έργο τους και την επιτυχή διεθνοποίησή του.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr