ΠΑΔΑ: Προκήρυξη θέσεων μελών Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού

ΠΑΔΑ: Προκήρυξη θέσεων μελών Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ανακοινώνει ότι δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 845/τ.Γ/11.04.2022 η με αρ. πρωτ. 31920/24.03.2022 (ΑΔΑ: ΨΩΘΟ46Μ9ΞΗ-1ΧΙ) προκήρυξη για την πλήρωση θέσεων μελών Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού (Δ.Ε.Π.):

ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗΣ
ΤΟΜΕΑΣ ΒΙΟΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ


• Μία (1) θέση Καθηγητή Α’ βαθμίδας με γνωστικό αντικείμενο: «Αναγνώριση Προτύπων στην Ιατρική».

ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ «ΑΠΕΛΛΑ»: ΑΡΡ26966.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΓΝΩΣΤΙΚΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ:
Το γνωστικό αντικείμενο αφορά στην ανάπτυξη και υλοποίηση αλγορίθμων και υπολογιστικών τεχνικών που βασίζονται σε μεθόδους αναγνώρισης προτύπων και μηχανικής μάθησης για την επεξεργασία και ανάλυση ιατρικών σημάτων (π.χ. ηλεκτροεγκεφαλογράφημα, ηλεκτροκαρδιογράφημα κ.λπ.) και ιατρικών εικόνων (π.χ. ψηφιακές ακτινογραφίες, εικόνες αξονικής τομογραφίας, εικόνες μικροσκοπίου κ.λπ.).

• Μία (1) θέση Καθηγητή Α’ βαθμίδας με γνωστικό αντικείμενο: «Συστήματα Υποστήριξης Απόφασης στην Ιατρική και τη Βιολογία».
ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ «ΑΠΕΛΛΑ»: ΑΡΡ26980

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΓΝΩΣΤΙΚΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ:
Το γνωστικό αντικείμενο «Συστήματα Υποστήριξης Απόφασης στην Ιατρική και τη Βιολογία» αφορά τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την υλοποίηση και την εφαρμογή λογισμικού επεξεργασίας, ανάλυσης και κατηγοριοποίησης ιατροβιολογικών δεδομένων για την υποβοήθηση της λήψης απόφασης σε προβλήματα στην ιατρική και την βιολογία.

• Μία (1) θέση Καθηγητή Α’ βαθμίδας με γνωστικό αντικείμενο: «Επεξεργασία και Ανάλυση Ιατρικών Σημάτων και Εικόνων».
ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ «ΑΠΕΛΛΑ»: ΑΡΡ26981

Το γνωστικό αντικείμενο «Επεξεργασία και Ανάλυση Ιατρικών Σημάτων και Εικόνων» αφορά στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη αλγορίθμων και την υλοποίησή τους σε λογισμικό επεξεργασίας βιοϊατρικών σημάτων και εικόνων που προκύπτουν από ιατρικά απεικονιστικά συστήματα και την ανάλυσή τους με σκοπό τη βελτιστοποίηση της διαγνωστικής πληροφορίας με τεχνικές αναγνώρισης προτύπων. 

ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

• Μία (1) θέση βαθμίδας Αναπληρωτή Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο: «Ριζοσπαστική Κοινωνική Εργασία και Κοινωνικές Υπηρεσίες».
ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ «ΑΠΕΛΛΑ»: ΑΡΡ26982

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΓΝΩΣΤΙΚΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ:
Το γνωστικό αντικείμενο «Ριζοσπαστική Κοινωνική Εργασία και Κοινωνικές Υπηρεσίες» αναφέρεται στην μελέτη, διδασκαλία, και έρευνα της κοινωνικής εργασίας και των κοινωνικών υπηρεσιών υπό το πρίσμα της Ριζοσπαστικής Κοινωνικής Εργασίας. Η Ριζοσπαστική Κοινωνική Εργασία εστιάζει την ανάλυση της στα δομικά αίτια των κοινωνικών προβλημάτων σε συνάρτηση με το ευρύτερο κοινωνικό και πολιτικό πλαίσιο. Επιπρόσθετα, η συγκεκριμένη προσέγγιση ενδιαφέρεται για την ανάπτυξη των μοντέλων κοινωνικής εργασίας σε micro και macro επίπεδο, τα οποία προάγουν τα κοινωνικά δικαιώματα των εξυπηρετούμενων των κοινωνικών υπηρεσιών. Κεντρικά σημεία της Ριζοσπαστικής Κοινωνικής Εργασίας αποτελούν η συλλογική και πολιτική δράση καθώς και η συνεργασία των κοινωνικών λειτουργών με τα κοινωνικά κινήματα και τα κινήματα εξυπηρετούμενων προκειμένου να επιτευχθεί η κοινωνική αλλαγή και η κοινωνική δικαιοσύνη. Στο πλαίσιο αυτό, οι κοινωνικές υπηρεσίες αποτελούν το κατεξοχήν πεδίο εφαρμογής της κοινωνικής εργασίας και παρεμβάσεων των κοινωνικών λειτουργών σε άτομα, πληθυσμιακές ομάδες και κοινότητες. 

Τα προσόντα εκλογής των μελών Δ.Ε.Π. των Α.Ε.Ι. ορίζονται στο άρθρο 19 του Ν. 4009/2011, όπως ισχύει.

Η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων λήγει την Κυριακή, 19 Ιουνίου 2022.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr