ΠΑΔΑ: Υποβολή Αίτησης για δωρεάν σίτιση για τους φοιτητές που προέρχονται από μετεγγραφή

ΠΑΔΑ: Υποβολή Αίτησης για δωρεάν σίτιση για τους φοιτητές που προέρχονται από μετεγγραφή

Το Τμήμα Οικονομικής Υποστήριξης Φοιτητών, Σίτισης, Στέγασης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής ενημερώνει για την διαδικασία Υποβολή Αίτησης για δωρεάν σίτιση για τους φοιτητές που προέρχονται από ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ το ακ. έτος 2021-22:

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΙΤΙΣΗ για τους φοιτητές που προέρχονται από ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ το ακ. έτος 2021-22


ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ: από  14-02-2022   έως  27-02-2022

Αναλυτικά

Οι προπτυχιακοί φοιτητές του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής που προέρχονται από  μετεγγραφή το ακ.έτος 2021-2022, έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν ηλεκτρονικά αίτηση για τη χορήγηση δωρεάν σίτισης.  

στην ηλεκτρονική πλατφόρμα http://sitisi.uniwa.gr/ του Πανεπιστημίου.

Η ηλεκτρονική  πλατφόρμα  θα είναι ανοικτή από την Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022  έως και την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου   2022.  

ΠΡΟΣΟΧΗ ΙΣΧΥΡΗ ΣΥΣΤΑΣΗ:  η ηλεκτρονική αίτηση να υποβάλλεται από Η/Υ και όχι από κινητό για αποφυγή τεχνικών προβλημάτων.

Όλα τα δικαιολογητικά επισυνάπτονται σε μορφή αρχείων PDF ή JPG.  Κατά τη σάρωση των εγγράφων για την δημιουργία των επισυναπτόμενων PDF ή JPG αρχείων, η κάθε όψη πρέπει να έχει και τον κατάλληλο προσανατολισμό. Κάθε δικαιολογητικό το οποίο έχει περισσότερες από μία σελίδες, πρέπει να έχει τη μορφή ενός ηλεκτρονικού αρχείου (PDF ή JPG) και όχι κάθε σελίδα χωριστά. Τα αρχεία που επισυνάπτονται πρέπει να έχουν μέγιστο μέγεθος έως 2ΜΒ. Σε περίπτωση που τα αρχεία είναι μεγαλύτερα,  δοκιμάστε να τα σαρώνετε εκ νέου ασπρόμαυρα με χαμηλότερη ανάλυση.  

Εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την λειτουργία της εφαρμογής, προτείνεται η  δοκιμή από διαφορετικό πρόγραμμα περιήγησης (browser) π.χ. Firefox, Edge, Opera ή αντί Chrome.  

Παρακάτω επισυνάπτονται σχετικός κατάλογος με τα δικαιολογητικά

  1. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης (Το δικαιολογητικό είναι του τελευταίου εξαμήνου). Σε περίπτωση αλλοδαπών μετάφραση αυτού και εξάμηνη ισχύς του.
  2. Αντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Ταυτότητας Ομογενούς ή Διαβατηρίου
  3. Έγγραφο δημόσιας αρχής ή υπηρεσιών ή οργανισμών κοινής ωφέλειας, από όπου να προκύπτει ο τόπος μόνιμης κατοικίας των φοιτητών και όχι της μισθωμένης (ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ). (Το δικαιολογητικό είναι του τελευταίου εξαμήνου) 
  4. Αντίγραφο Εκκαθαριστικού Σημειώματος ή Φορολογικής Δήλωσης του 2020ή Βεβαίωση Προσόδων 2020 του Υπουργείου Οικονομικών για Κύπριους Φοιτητές. (Το εκκαθαριστικό θα πρέπει να είναι του γονέα, όταν ο φοιτητής είναι προστατευόμενο μέλος ή του ιδίου φοιτητή όταν έχει δικό του εισόδημα και είναι άνω των 23 ετών.) 
  5. Βεβαίωση Επιδότησης Ανεργίας (εάν υπάρχει και αφορά το γονέα)
  6. Βεβαίωση Σπουδών του/της αδελφού/ής του/της Φοιτητή/τριας, εφόσον είναι φοιτητής/τρια για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος (Εάν υπάρχει)
  7. Πιστοποιητικό Πολυτεκνικής Ιδιότητας (Εάν υπάρχει)
  8. Πιστοποιητικό Υγειονομικής Επιτροπής (για τα άτομα με αναπηρία) (Εάν υπάρχει)
  9. Ληξιαρχική Πράξη Θανάτου αποβιώσαντα γονέα
  10. Εκκαθαριστικό Σημείωμα Φορολογικού Έτους 2020με το εισόδημα του γονέα που έχει τη γονική επιμέλεια του/της φοιτητή/τριας (αν οι γονείς είναι διαζευγμένοι)
  11. Διαζευκτήριο των γονέων του/της φοιτητή/τριας (αν οι γονείς είναι διαζευγμένοι)
  12. Απόφαση του δικαστηρίου για την επιμέλεια και τα έξοδα του/της φοιτητή/τριας (αν οι γονείς είναι διαζευγμένοι)
  13. Βεβαίωση διαμονής σε εστία 

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr