ΕΚΤΑΚΤΟ (ΠΑΔΑ): Αναστέλλονται όλα τα μαθήματα για σήμερα και αύριο!

ΠΑΔΑ: Αναστέλλονται όλα τα μαθήματα για σήμερα και αύριο!

Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής: Αναστολή όλων των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων από τις 14:00 και μετά για σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή 15.10.2021 για όλη την ημέρα αποφάσισε το Πανεπιστήμιο Δυτικής λόγω των καιρικών φαινομένων.

Συγκεκριμένα στην έκτακτη ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο του Πρύτανη του ΠΑΔΑ αναφέρει ότι:  


"Λόγω των εξαιρετικά δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν σήμερα Πέμπτη 14.10.2021, αναστέλλονται όλες οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες από τις 14:00 και μετά και αύριο Παρασκευή 15.10.2021 για όλη την ημέρα."

Νωρίτερα στο ΠΑΔΑ

Η κακοκαιρία «Μπάλλος» πλήττει σφοδρά την πρωτεύουσα της χώρας. Ύστερα από την υψηλή βροχόπτωση στην Αττική, πλημμύρισε ο κεντρικός διάδρομος του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής όπως μπορείτε να δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες που έφτασαν στα «Φοιτητικά Νέα».

Σκηνές που θυμίζουν περισσότερο πισίνα παρά τον κεντρικό διάδρομο του Πανεπιστημιακού Ιδρύματος αντίκρισαν νωρίτερα οι φοιτητές. Μια μπόρα όπως λένε ήταν αρκετή για να πλημμυρίσει ο κεντρικός διάδρομος στην Πανεπιστημιούπολη 1 (Πρώην ΤΕΙ Αθήνας).

Δείτε εικόνες

Μήνυμα μέσω του 112 εστάλη το μεσημέρι της Πέμπτης στους κατοίκους της Αττικής με το οποίο ενημερώνονται από την Πολιτική Προστασία για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα που θα συνοδεύσουν την κακοκαιρία «Μπάλλος».

Γίνονται επίσης συστάσεις προς τους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως απαραίτητες και να συμμορφώνονται στις υποδείξεις των Αρχών. Οι ουρανοί στην Αττική έχουν ανοίξει από νωρίς το πρωί με έντονη κατά τόπους βροχόπτωση και χαλαζοπτώσεις.

Πλημμύρισε... το ΠΑΔΑ (εικόνες)

ΠΑΔΑ: Οδηγίες για την υλοποίηση των δια ζώσης μαθημάτων 2021-2022

#pamepada: Φοιτητικός Οδηγός Πρόσβασης στο ΠΑΔΑ

ΠΑΔΑ: Προϋποθέσεις παροχής δωρεάν σίτισης

ΠΑΔΑ: Το νέο Ακαδ. Ημερολόγιο (2021-2022)

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr