Ατέλειωτη ουρά και στο ΠΑΔΑ

Ατέλειωτη ουρά και στο ΠΑΔΑ

Η εικόνες που έρχονται από όλα τα ΑΕΙ είναι ενδεικτικές της κατάστασης.

Επιστροφή στα αμφιθέατρα με μέτρα για τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής καθώς ξεκίνησαν σήμερα τα μαθήματα δια ζώσης στα Πανεπιστήμια, για πρώτη φορά μετά την πανδημία.


Απίστευτες εικόνες συνωστισμού έξω από τις πύλες του ΠΑΔΑ. Αφού στοιβάχτηκαν στα λεωφορεία και στα μετρό οι φοιτητές για να "προστατεύσουν' την υγεία τους τώρα στοιβάζονται και σε τεράστιες ουρές έξω από το ίδρυμα. Στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής οι φοιτητές σχολίαζαν την υποκρισία της κυβέρνησης που τους έχει στοιβάξει σα σαρδέλες στα ΜΜΜ, έχει ανοίξει τα γήπεδα, δεν έχει πάρει κανένα μέτρο για την προστασία μέσα στα αμφιθέατρα και το μόνο που κάνει είναι face control στις πύλες του πανεπιστημίου, αναφέρει η σελίδα «1 Χρόνος κλειστά Πανεπιστήμια - ΩΣ ΕΔΩ». 

«Να συνεργαστούν Πολιτεία και πρυτανικές αρχές»

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ο κ. Οικονόμου ρωτήθηκε σχετικά και είπε: «Πρέπει να λειτουργήσουν τα πανεπιστήμια και οι φοιτητές μετά από δύο χρόνια να επιστρέψουν στα έδρανα» τόνισε και συνέχισε «Υπάρχουν δευτεροετείς φοιτητές που δεν έχουν δει τις πανεπιστημιακές αίθουσες και πλέον είναι επιτακτική ανάγκη για δια ζώσης εκπαίδευση στα ανώτατα ιδρύματαΈτσι πρέπει να συνεργαστούν πολιτεία και πρυτανικές αρχές για να λειτουργήσουν τα πανεπιστήμια και όπου χρειαστούν παρεμβάσεις να εφαρμοστούν».

Δείτε σχετικές εικόνες:

Και στις αίθουσες

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr