Εργασίες Φοιτητών του Τμήματος Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής του ΠΑΔΑ σε Διεθνή Επετηρίδα & Διαγωνισμό Σχεδιασμού

Εργασίες Φοιτητών του Τμήματος Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής του ΠΑΔΑ σε Διεθνή Επετηρίδα & Διαγωνισμό Σχεδιασμού

Δυο φοιτητικές εργασίες που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του μαθήματος Βιομηχανικός Σχεδιασμός Επιλογής Design IΙΙ του Τμήματος Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής της Σχολής Εφαρμοσμένων Τεχνών & Πολιτισμού με διδάσκουσα τη Λέκτορα Μαρία Πόλη, προκρίθηκαν για συμμετοχή στον διαγωνισμό-φεστιβάλ International Design Inspiration, 19/20 November 2021, Bilbao Bizkaia στην Ισπανία.

Τα επιλεγμένα έργα «ΤΗΕ ACCORDION» της Ευσταθίας Μαντά και το «DOMAS DOLLHOUSE» του Χαράλαμπου Καρδάτου πρόκειται να δημοσιευτούν στον ειδικό τόμο «Selected The Book 2021» και να προωθηθούν μέσω του διαδικτύου και media σε όλη τη δημιουργική κοινότητα των βιομηχανικών σχεδιαστών, ενώ θα συμμετάσχουν διαγωνιστικά στο συγκεκριμένο φεστιβάλ Design.


Ο πρύτανης του ΠΑΔΑ κ. Παναγιώτης Καλδής συγχαίρει την φοιτήτρια Ευσταθία Μαντά και το φοιτητή Χαράλαμπο Καρδάτο, όπως και τη Λέκτορα Μαρία Πόλη για τις εξαιρετικές τους δημιουργίες, οι οποίες αναγνωρίζονται διεθνώς και τιμούν το ακαδημαϊκό έργο του Ιδρύματος και τους εύχεται συνεχή άνοδο και καταξίωση στο έργο τους.

Το Selected’21 Book αφορά σε επετηρίδα που περιλαμβάνει επιλογή καλλιτεχνικών έργων δημιουργικών επαγγελματιών και νέων ταλέντων.

Αναφέρεται ότι στο φεστιβάλ δίνεται η δυνατότητα παρακολούθησης διαλέξεων από επιλεγμένους σχεδιαστές από όλο τον κόσμο με θέματα που αφορούν τον αντίκτυπο της έρευνας και του σχεδιασμού. Φιλοξενείται στο «Palacio Euskaduna» ένα από τα πιο φημισμένα κτίρια στην Ισπανία και στην Ευρώπη, που βρίσκεται κοντά στο Μουσείο Καλών Τεχνών Μπιλμπάο και στο διάσημο μουσείο Guggenheim, έχοντας κερδίσει το βραβείο Apex για το «Καλύτερο Συνεδριακό Κέντρο του κόσμου το 2003».

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr