Αργυροί Ολυμπιονίκες στο Τόκιο δύο φοιτητές του ΠΑΔΑ

Αργυροί Ολυμπιονίκες στο Τόκιο δύο Έλληνες φοιτητές

Με το ασημένιο μετάλλιο θα επιστρέψει η Εθνική υδατοσφαίρισης των Ανδρών από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Σε μια περίοδο που η πανδημία συνεχίζει να δοκιμάζει αντοχές και οι αλλεπάλληλες πυρκαγιές καταστρέφουν την χώρα μας είναι ιδιαίτερα χαρμόσυνη η κατάκτηση του Αργυρού Μεταλλίου από την Εθνική Ομάδα Υδατοσφαίρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020, που διεξήχθησαν πρόσφατα στο Τόκιο το 2021.


Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στην Εθνική Ομάδα Υδατοσφαίρισης για την επιτυχία της και ιδιαίτερα στους Ολυμπιονίκες Ζερβεδά Μανώλη και Γκιουβέτση Κωνσταντίνο, φοιτητές του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του Ιδρύματος.

Ειδικότερα, ο Πρύτανης του ΠΑΔΑ καθηγητής Παναγιώτης Καλδής δήλωσε ότι η συγκεκριμένη επιτυχία αποδεικνύει, ότι η Εθνική Ομάδα Υδατοσφαίρισης διαθέτει στον ανώτερο βαθμό τα πνευματικά χαρακτηριστικά του Ολυμπισμού. Αυτός βασίζεται σε πανανθρώπινες αξίες, όπως είναι η ανοχή, η ειρήνη, το ευ αγωνίζεσθε και η ευγενής άμιλλα με σκοπό την κοινωνική συνύπαρξη με λιγότερη βία και ανταγωνισμό.

Ακόμη, τόνισε ότι η πορεία της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης, επίσης, είναι απόδειξη των άριστων αποτελεσμάτων που επιτυγχάνει η μεθοδική, συνεχής και επίμονη δουλειά, όπως και η αφοσίωση στο στόχο. Επίσης, ανέφερε ότι η Εθνική Ομάδα Υδατοσφαίρισης δημιουργεί πρότυπο ομαδικής εργασίας για τους νέους που αγωνίζονται για ένα καλύτερο αύριο.

Επίσης, δήλωσε ότι το ΠΑΔΑ συνεχώς εκσυγχρονίζει τις αθλητικές του υποδομές στις Πανεπιστημιουπόλεις Άλσους Αιγάλεω και Αρχαίου Ελαιώνα και δημιουργεί νέες προς όφελος του συνόλου της ακαδημαϊκής κοινότητας και ευελπιστεί ότι με κατάλληλα υγειονομικά πρωτόκολλα θα αξιοποιηθούν πλήρως το ερχόμενο ακαδημαϊκό έτος 2021-22.

Αναφορικά, με τους φοιτητές Ζερβεδά Μανώλη και Γκιουβέτση Κωνσταντίνο τους ο Πρύτανης καθηγητής Παναγιώτης Καλδής τους ευχαριστεί ξεχωριστά και αισθάνεται ιδιαίτερη υπερηφάνεια και τιμή, αφού για τις σπουδές τους έχουν επιλέξει το ΠΑΔΑ και παράλληλα επιτυγχάνουν κορυφαίες παγκόσμιες αθλητικές επιδόσεις.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr