Δωρεάν θερινό σχολείο από το Τμήμα Νοσηλευτικής του ΠΑΔΑ σε απόφοιτους ΑΕΙ και επαγγελματίες υγείας

Δωρεάν Θερινό Σχολείο από το Τμήμα Νοσηλευτικής του ΠΑΔΑ σε απόφοιτους ΑΕΙ και επαγγελματίες υγείας

Η Σχολή Επιστημών Υγείας και Πρόνοιας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και το Τμήμα Νοσηλευτικής διοργανώνουν Θερινό Σχολείο με θέμα “Ευφυείς τεχνολογίες στην φροντίδα των ασθενών” στις 24-25 Ιουνίου 2021.

Το Θερινό Σχολείο θα υλοποιηθεί διαδικτυακά. Η παρακολούθηση είναι δωρεάν και αφορά επαγγελματίες υγείας και απόφοιτους ΑΕΙ.


Θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.

Η αίτηση συμμετοχής υπάρχει στον σύνδεσμο https://forms.office.com/r/GejbxSPW0A. Ο σύνδεσμος παρακολούθησης θα σταλεί ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση που θα δηλώσουν οι συμμετέχοντες.

Στόχοι του θερινού σχολείου είναι η περιγραφή και η ανάλυση των νέων τεχνολογιών που υποστηρίζουν την διαχείριση και την φροντίδα των ασθενών την τρέχουσα δεκαετία, η ερμηνεία και η διασαφήνιση επιστημονικών όρων που ενδεχομένως να είναι άγνωστοι σε πολλούς επαγγελματίες καθώς και η παρουσίαση καλών περιπτώσεων εφαρμογής των νέων τεχνολογιών στην κλινική πράξη.

Το πρόγραμμα του Θερινού Σχολείου μπορείτε να το βρείτε στον σύνδεσμο: http://nurs.uniwa.gr/announcements/therino-scholeio-me-thema-eyfyeis-technologies-stin-frontida-ton-asthenon-stis-24-25-ioynioy-2021/

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr