Πορεία διαμαρτυρίας προς το Υπουργείο Παιδείας θα πραγματοποιήσουν αύριο φοιτητές του ΠΑΔΑ

Πορεία διαμαρτυρίας προς το Υπουργείο Παιδείας θα πραγματοποιήσουν αύριο φοιτητές του ΠΑΔΑ

Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής: Πορεία διαμαρτυρίας προς το Υπουργείο Παιδείας θα πραγματοποιήσουν την Τετάρτη 8 Ιουλίου οι φοιτητές της Σχολής Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (ΠΑΔΑ) για τα επαγγελματικά δικαιώματα.

«Αύριο Τετάρτη 8/7/2020 στις 9.00 το πρωί βρισκόμαστε όλοι μαζί συσπειρωμένοι έξω από το Mall στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου για να ξεκινήσουμε την πορεία προς το Υπουργείο Παιδείας στο οποίο θα πραγματοποιηθεί η Κεντρική Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας με σύνθημα Επαγγελματικά Δικαιώματα Τώρα μην παίζετε με τις ζωές μας!


Απευθύνουμε κάλεσμα προς όλους να συστρατευτούν μαζί μας! Παρακαλούμε να είστε όλοι εκεί!»

Τα παραπάνω το αναφέρει το κάλεσμα των φοιτητών.

Οι φοιτητές θα διαμαρτυρηθούν όπως δηλώνουν στα «Φοιτητικά Νέα» "για την αδικαιολόγητη καθυστέρηση της ΕΘΑΑΕ να αξιολογήσει τα προγράμματα σπουδών της Σχολής Μηχανικών ΠΑΔΑ, με αποτέλεσμα τη μη έγκυρη απονομή επαγγελματικών δικαιωμάτων στους νέους απόφοιτους του ιδρύματος αλλά και τον αναίτιο κατακερματισμό της εικόνας του Πανεπιστημίου μας, καθώς πληροί όλες τις προϋποθέσεις της αξιολόγησης".

Καθηγητές ΠΑΔΑ: Η απόφαση με τις Αντιστοιχίες των Τμημάτων θα δημιουργήσει νέες γενεές αποφοίτων χωρίς ουσιαστικά επαγγελματικά δικαιώματα

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα για το ΠΑΔΑ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr