Eνημερωτικό workshop “Project Future” στο ΠΑΔΑ

Eνημερωτικό workshop “Project Future” στο ΠΑΔΑ

Το Τμήμα Διασύνδεσης, Διαμεσολάβησης & Καινοτομίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής σε συνεργασία με το Project Future που υλοποιείται από την Τράπεζα Πειραιώς & το ReGeneration Academy  -και επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο- προσκάλεσαν  αποφοίτους/τελειοφοίτους  σε ένα ενημερωτικό workshop Project Future” στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και ειδικότερα στην Πανεπιστημιούπολη 2 (Αρχαίος Ελαιώνας), στο Συνεδριακό Κέντρο.

Η ενημέρωση πραγματοποιήθηκε δια ζώσης με επιτυχία. Το Workshop είχε ενημερωτικό και διαδραστικό χαρακτήρα, δίωρη διάρκεια και ήταν στο πλαίσιο του 4ου κύκλου αιτήσεων του Project. Πραγματοποιήθηκε μια παρουσίαση του προγράμματος από στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς και του ReGeneration Academy (ο κ Κίντζιος, Business Development Director του ReGeneration) τόσο σε πτυχιούχους του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, όσο και σε φοιτητές και απόφοιτους μεταπτυχιακών προγραμμάτων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Το “Project Future”, πρόγραμμα κοινωνικής υπευθυνότητας της Τράπεζας Πειραιώς, συνδέει την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με την αγορά εργασίας και δίνει τη δυνατότητα σε νέους πτυχιούχους έως 29 ετών να εκπαιδευτούν σε τομείς αιχμής και να αποκτήσουν χρήσιμα εφόδια. Δέσμευση της Τράπεζας Πειραιώς είναι να πραγματοποιούνται σε ετήσια βάση δύο κύκλοι του προγράμματος, ώστε να υποστηρίζονται ουσιαστικά και με συνέπεια οι νέοι της χώρας. 


Οι νέοι πτυχιούχοι που συμμετείχαν στους προηγούμενους κύκλους, εισέρχονται ήδη στην αγορά εργασίας, καθώς μετά την ολοκλήρωση των εκπαιδεύσεων πραγματοποιούνται συνεντεύξεις υποψηφίων σε επιχειρήσεις που μετέχουν στο πρόγραμμα και έχουν αρχίσει τις προσλήψεις. Το “Project Future” υλοποιείται από την Τράπεζα Πειραιώς σε συνεργασία με το “ReGeneration Academy”Προσφέρει εξειδίκευση στους σύγχρονους τομείς εκπαίδευσης: JavaScript, Supply Chain Management, Digital Marketing και Data Science.

Το πρόγραμμα απευθύνεται στους αποφοίτους ελληνικών ή ξένων Σχολών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, έως 29 ετώνΤο προφίλ των υποψηφίων, σε γενικές γραμμές, είναι:

Java: Απόφοιτοι Σχολών
Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών
Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών
Μηχανικών Η/Υ
Ψηφιακών Συστημάτων
Web Developers

Data Science: Απόφοιτοι Σχολών
Πληροφορικής
Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Η/Υ
Στατιστικής & Μαθηματικών
Οικονομικών Επιστημών

Digital Marketing: Απόφοιτοι Σχολών
Οικονομικών Επιστημών
Πληροφορικής
Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Η/Υ
Διοίκησης Επιχειρήσεων

Supply Chain : Απόφοιτοι Σχολών
Οικονομικών Επιστημών
Πληροφορικής
Διοίκησης Επιχειρήσεων

Επιπλέον μπορεί κανείς να δει αναλυτικά την παρουσίαση και το βίντεο του προγράμματος εδώ:

Η επόμενη προκήρυξη του Project Future αναμένεται τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, 2020.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr