ΠΑΔΑ: Πρόταση για τη βράβευση των πρωτοετών φοιτητών

ΠΑΔΑ: Πρόταση για τη βράβευση των πρωτοετών φοιτητών

Πανεπιστήμιο της Δυτικής Αττικής: Τη βράβευση των νεοεισαχθέντων φοιτητών με βάση την καλύτερη επίδοση στις βαθμολογίες τους προτείνει προς την Διοίκηση τφοιτητική παράταξη του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

«Δεδομένης της υφιστάμενης γενικότερης κοινωνικής και οικονομικής κρίσης που βιώνει η χώρα μας, αλλά και πιο συγκεκριμένα ο τομέας της Παιδείας και εκπαίδευσης στην Ελλάδα, θεωρούμε κρίσιμο ζήτημα οι νεοεισαχθέντες φοιτητές του Πανεπιστημίου μας να διακατέχονται από ευχάριστη ψυχολογία αναφορικά με τις σπουδές τους και τη μελλοντική τους φοίτηση. Είμαστε της άποψης ότι, οι κόποι- ενός ανθρώπου πρέπει να επιβραβεύονται, ειδικότερα σε νεαρές ηλικίες που απαιτούνται κίνητρα για μια ορθή και ισορροπημένη μελλοντική πορεία.


Με βάσει τα παραπάνω θα θέλαμε να προτείνουμε στην Διοίκηση του Ιδρύματός μας την διοργάνωση βράβευσης των νεοεισαχθέντων φοιτητών με την καλύτερη επίδοση στις βαθμολογίες τους. Πρόκειται για μια ενέργεια που λαμβάνει χώρα αν όχι σε όλα, στα περισσότερα πανεπιστημιακά ιδρύματα του εξωτερικού και συνιστούμε την υιοθέτηση της ιδέας αυτής από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής». 

Τα παραπάνω τονίζει η φοιτητική παράταξη της ΔΑΠ του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής με αίτημα της προς τη διοίκηση του Ιδρύματος.

Το πρώτο TEDx του ΠΑΔΑ είναι πλέον γεγονός! 

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για το ΠΑΔΑ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr