ΠΑΔΑ: Διαδικασία δωρεάν σίτισης μεταπτυχιακών φοιτητών & υποψηφίων διδακτόρων

ΠΑΔΑ: Διαδικασία δωρεάν σίτισης μεταπτυχιακών φοιτητών & υποψηφίων διδακτόρων

Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής: Oι μεταπτυχιακοί φοιτητές του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, καθώς επίσης οι υποψήφιοι διδάκτορες, οι οποίοι θέλουν να τους χορηγηθεί το δικαίωμα δωρεάν σίτισης, μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η Αίτηση και τα δικαιολογητικά αποστέλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., με θέμα:


ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ_ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ (π.χ.: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ_2019021).

Η αίτηση συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη, καθώς και όλα τα υπόλοιπα έγγραφα – δικαιολογητικά θα πρέπει να σαρωθούν και να επισυναφθούν μόνο ως αρχεία μορφής pdf. Άλλου τύπου αρχεία (φωτογραφίας, κ.λπ.) δεν είναι αποδεκτά. Σημειώνεται ότι η αποστολή θα πρέπει να γίνει από τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχει αποδοθεί στον μεταπτυχιακό φοιτητή / υποψήφιο διδάκτορα από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Δεν θα λαμβάνονται υπόψη αιτήσεις που έχουν σταλεί από άλλους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Η προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών είναι από 16-12-2019 έως 31-01-2020.

Αίτηση Σίτισης σε μορφή pdf

Αίτηση Σίτισης σε μορφή doc

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για το ΠΑΔΑ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr