Φοιτήτρια του ΠΑΔΑ αναδείχθηκε Μις Ελλάς 2019

Φοιτήτρια του ΠΑΔΑ αναδείχθηκε Μις Ελλάς 2019

Φοιτητική Ζωή - Student LifeΜις Ελλάς 2019 αναδείχθηκε η 23χρονη Έρρικα Κολάνη από την Αθήνα, φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, η οποία παράλληλα δουλεύει ως μοντέλο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Μιλάει Αγγλικά και στον ελεύθερο της χρόνο γυμνάζεται, διαβάζει βιβλία και παίζει σκάκι.

Φετινή Μις Ελλάς, μέσα από τον θεσμό των ελληνικών καλλιστείων, στέφθηκε η  3χρονη Έρρικα Κολάνη από την Αθήνα και η απόφασή της να πάρει μέρος στον διαγωνισμό φαίνεται πως τη δικαίωσε. «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και ευχαριστημένη. Πιστεύω στον εαυτό μου και έχω μεγάλη αυτοπεποίθηση σε αυτό που κάνω. Έχω εμπειρία δύο χρόνων στο χώρο του μόντελινγκ και αυτό με βοήθησε αρκετά στο να αποφασίσω να πάρω μέρος στα καλλιστεία και να σταθώ καλά και με επιτυχία» . 


Με το βλέμμα στραμμένο σε παγκόσμιους διαγωνισμούς ομορφιάς και σε συνεργασίες με εκδόσεις περιοδικών όπως Marie Claire και Elle, η Έρρικα ετοιμάζεται για διεθνή καριέρα. Παράλληλα, σπουδάζει στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. «Δύσκολα μπορεί κάποιος να συνδυάσει σπουδές με δουλειά, αλλά αν το προσπαθήσεις και το θέλεις πολύ, γίνεται. Στη δική μου περίπτωση δουλεύω και στο εξωτερικό ως μοντέλο, κάτι που απαιτεί κάποια ταξίδια κατά τη διάρκεια των οποίων πρέπει να λείπω από τη χώρα. Αγαπάω τον χώρο της μόδας και η αλήθεια είναι ότι σε αυτόν τον χώρο θα ήθελα να δουλέψω τώρα και στο μέλλον» δηλώνει στην athensvoice.

 

"Φυγάδευσαν" τον NiVo από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής – ΤΙ ΕΓΙΝΕ (ΦΩΤΟ)

Δείτε ΕΔΩ όλα τα Φοιτητικά Νέα για το ΠΑΔΑ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr